28 sie 2009, 15:58
wisnia3006, :ico_brawa_01: ja jestem Magda :ico_brawa_01: ale wole Mamcia hihihihi tak juz sie przyzwyczailam na forum :-D
SANDRUSIA)), mam dokladnie to samo zdanie o lekarzach co przepisuja leki na zwykle przyziebienie, to normalnie durnota. Bo przeciez na zadne wirusy nie istnieja antybiotyki! A bakterie mozna wykryc tylko w jeden sposob - badanie krwi. U nas wiec na dziendobry prosza o jeden paluszek , a jak nie prosza to ja prosze bo wiem ze czasem np moze byc odwronie ze mysla ze to tylko wirus - szczegolnie jesli sie czesto odwiedza lekarza :ico_haha_01: a tu moze byc bakteria. Mialam kiedys super lekarza i on byl wlasnie taki ze sprawdzal na 100 procent robil to badanie krwi z paluszka, po paru minutach wyniki i sie wie, a jak nie byl pewny to i do laboratorium wyslal. Teraz moja lekarka jest Polka, to wlasnie przez przeprowadzke i w sumie nie powiem zla nie jest, jako jedyna pozbyla sie moich strasznie czestych zapalen pecherza raz na zawsze, za to jak mowilam jej o tym plamieniu to wlasnie tak jak marcia_pod, spytala sie tylko czy mnie cos boli. No ale nie bolalo i przeszlo wiec chyba wszystko si.
marcia_pod, :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: mi tez sie zdaje ze zle trafilas, i to wlasnie tak jest ze tam gdzie maja ta inna polityke lekarska trzeba czasem walczyc o siebie i malutka duszyczke! Az szok ze nie chcieli Ci zrobic USG :ico_noniewiem: :ico_szoking: Niezazdroszcze Ci wyzyt w szpitalu :ico_olaboga: U nas z kolei tylko szpitale maja USG wiec jak cos sie dzialo ( raz w 34 tyg. zlapaly mnie skurcze ale przeszly ) to gonilam do szpitala bo tam zawsze biora czlowieka na serio, ale juz nie na pogotowie :ico_nienie: tam zawsze wysylaja do domciu :ico_noniewiem: to po co maja wogole otwarte?? hmmm :ico_noniewiem:
dziewczyny ja rowniez boje sie o strate maluszka bo z reka na sercu wam powiem ze mimo ze wczesna ciaza to za kazdym razem jak proboje cos ciezej w pracy zrobic to od razu bola mnie bole te takie jak na miesiaczke, a jak sobie siadne to przechodza, ale od siedzenia w biurze nonono mnie tez boli :ico_noniewiem: hmmm to sobie wole pochodzic, posprawdzac, zagadac i tak zeby czas zlecial :-D ale i tak robie przynajmniej o polowe rzeczy mniej niz zwykle, niedlugo chyba zaczne sie zastanawiac czy wogole potrzebne jest to bym chodzila w kolko :ico_noniewiem: ale jak tylko znikam na pare dni to nasz supermarket upada na standardzie, a tak bardzo bym chciala wykazac ze mimo ze jestem w ciazy to i tak moge zdzialac........ :ico_olaboga:
SANDRUSIA)), o nieee , nawet mnie nie strasz wymiotami :ico_olaboga: mam nadzieje ze mnie omina tak jak w zeszlej ciazy :ico_haha_01: