01 wrz 2009, 20:45
Hej kobietki!
ciut mnie nie bylo ze wzgledu na pracke, jeszcze tylkop jutro do 15.00 i czwartek mam wolne. Pracuje na 37 godzin ale mam zrobione 119 godzin nadgodzin :ico_olaboga: przyda sie troszke ekstra kaski jak maluszek nadejdzie.
dzisiaj dopadly mnie pierwsze mdlosci, myslalam ze zwymiotuje jak jechalam samochodem z pracy :ico_olaboga: tak mnie wzielo, ale nic nie jadlam popoludniu, brzuszek pusty i tak tylko mialam odruchy wymiotowe, a przeszlo dopiero po poltora godzinki. wrrrr :ico_zly:
sandrusia o wlasnie nie wiem jak to sie w Polsce nazywa ale zawsze mnie dziwilo czemy zadna ciezarowka nie wspomina wlasnie o bolach tych miesni o ktorych pisalas, u nas jest na to specjalna nazwa i w zeszlej ciazy wlasnie jak pisalam Ci ze mialam bole miesni to wlasnie o nie mi chodzilo. U nas dostaje sie specjalnie zwolnienie na to bo bol jest okropny, ale chyba sama doswiadczylas. Ja mialam dopiero od 3 miesiaca w zeszlej ciazy jak brzuszek troszke podrosl, ale mam znajoma co od 9 tygodnia w bolach siedziala az do konca :ico_olaboga: Tylko wlasnie nie wiem czemu u nas tyle o tym sie mowi ale nie w polsce hmmm
Alicja86, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: to samo mam ze spankiem, oczy mi sie normalnie zamykaja zaraz po poludniu, dzien w dzien, ale nie kumam czemu, mialam tak samo w zeszlej ciazy, tylko troche to dziwne tak sobie zawsze o 12 zachciewac sie spac.,...hmmm