03 wrz 2009, 17:09
Ja mam troch tych wiekszych i tez juz ostatnio je spakowala i chcialam dac znajomej do coreczka, ale ona leciala do pl i nie miala czasu odebrac tych 3 siatek, no ale teraz juz za pozno, bo nic wiecej nie daje :) Jak bedzie chlopak to wtedy to komus dam, a jak dziewczynka to mie sie jeszcze przyda heee...
A ile ma kocykow fajnych i rozek jak nowka, bo uzywalam go jako kolderki a nie rozka :) Cala posciel i baldachim ma, bo mala dopiero od jakis 4 mies spi na nomalnym lozku i posciel ma juz wieksza :)
Lezeczek i wozek sprzedalam, ale kupie se nowe, a szczegolnie wozek bo mialam ciezki i jezdzilam nim tylko 4 miesiace. Teraz tez kupie wozek w pl bo duzo taniej i wiekszy wybor jezeli chodzi o kolory i wozki z gondolami :)
Inne drogie rzeczy jak hustawka, lozeczko, kojec czy chodzik to mam, bo tego nie sprzedawalam, bo stwierdzilam ze jezeli do 3 lat sie nie zdecydujemy na kolejne dziecko to wtedy posprzedaje, ale puki co nie, boe nie bede znowu calej wyprawki od nowa robic, a tanie to to nie jest !!!
A imionka juz macie wybrane ???