Witam
cos maly ruch u nas :ico_noniewiem:
No też to właśnie zauważyłam,ciekawe czemu.Ja staram się wpadać za każdym razem jak mój mąż łaskawie zechce odejść od komputera chociaż na 5 min.Teraz akurat pojechał do pracy jakąś sprawę załatwiać,więc nie będzie go ze 2 godz.
Helen, to trzymamy kciuki i na pewno wszystko będzie dobrze.
Oj trzymamy,trzymamy i to bardzo mocno.Jestem pewna że wszystko będzie ok :ico_brawa_01:
lilo, oj to nie dobrze, ale pewnie dostaniesz jakieś leki i będzie ok. Mam nadzieję że moje wyniki będą w porządku, a muszę je zrobić w tym tygodniu.
Jak lekarz zobaczy wyniki na pewno coś poradzi lilo.A ja też mam skierowanie na badania ale zrobię dopiero w poniedziałek od razu przed USG żebym nie musiała 2 razy do Medi jeździć.
geheimnis, fajnie ze wozeczke juz kupiony, czekamy na fotki :ico_brawa_01:
No jesteśmy umówieni na jutro na południe,że nam przywiozą ten wózek.Najpierw sama dokładnie oblukam sobie tenże pojazd,porobię fotki i wam wstawię...jak mnie mąż do kompa dopuści :ico_zly:
A kiszonki ja też uwielbiam. Dostałam od teściowej ze 20 słoików a zostało chyba z 5 bo u nas wszyscy ogórkożerni :)
u nas maz moglby codziennie jesc ogorki kiszone no i wsumieto robi :ico_haha_01:
przywiezlismu z PL chyba z 30sloikow a zostalo moze z 7 :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
Ja też bym mogła ogórki kiszone codziennie,tylko mnie po nich strasznie wydyma i bolą bebeszki.Ale nic to.Dziś robię ogórkową :ico_brawa_01:
ja stawiam za 6te okienko :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:
no i z tej okazji pstryknelam dzisiaj fotke :ico_oczko: :ico_oczko:
Gratulacje za kolejne okienko no i brawa za cudny brzuchalek :ico_brawa_01: