o jaki tu fajny nastrój :-)
mi w obu ciążach wmawiano wręcz syna :ico_haha_01:
a tak ciążę wyczuć to umi moja babcia,zawsze wiedziała chyba nawet przede mną :ico_haha_01:
ja też wszystko robiłam w ciąży,myłam okna itd,teraz dobre są środki nie trzeba godzinę chuchać dmuchać i pocierać :ico_haha_01:
Gabi już lepiej uczulenie zchodzi ale strasznie się w nocy duzi,stawiamy na krztusiec choć była szczepiona,Zuzia też tak czasem ma ale mówię wam żołądek wypluwają :ico_olaboga:
jagodka24, sąsiadka ma wyczucie rzeczywiście :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Blask, :ico_haha_01: to musisz sobie długie linki na dworze zrobić do suszenia tetry :ico_haha_01: :ico_haha_01:
zborra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ty wyglądasz przepięknie,piękny brzuszek,całaś piękna i fryzurka fajna :ico_brawa_01: Taki brzuszek bym już miała...a schudłam ,ważę mniej niż przed ciążą i nadal chudnę ale jak dla mnie to dobrze :ico_oczko:
[ Dodano: 2009-09-08, 12:08 ]
a Jas wie i bardzo bardzo kocha dzidzię do ego stopnia, że idąc do przedszkola całuje brzuszek i mówi kocham dzidziusia :-D a ja się rozpływam z zachwytu
moje też wiedziały :ico_noniewiem: cieszyły się,wiedzą co się stało,spotykały się już w naszej rodzinie ze śmierciąitd więc conieco wiedzą o tym choć czy rozumieją pewnie nie,sama chyba do końca nie rozumiem.
Zuzia płakała tak troszkę i jak się wspomni to z żalem mówi a Gabi tylko pyta,kiedy mi się dzicia w brzuszku naprawi... :ico_placzek:
ale wierzę,że jeszcze je kiedyś miło zaskoczę :one: