09 wrz 2009, 09:18
Alkasbir, Witaj! :ico_brawa_01:
hej kobietki!
a mnie ciut nie bylo bo moja psiapisola zPolski przyjechala w zeszla sobote i teraz wlasnie duzo z nia spedzam czasu wiec mniej czasu na tik taczka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: wolne sobie wzielam a juz proboja mnie zaciagnac do pracy :ico_puknij: dzwonia zebym przyszla :ico_puknij: po moim trupie, niech szefowa regionu rozwiaze problem ja tez mam prawo do zycia a nie non stop 24 godz na dobe musze miec telefon aktywny i nigdy nie wiadomo czy znowu nie zadzwonia a moja szefowa wlasnie jedna ma odpowiedz . zawsze kieruje do mnie i mowi ze to ja mam pomoc i przyjechac do pracy kiedy ktos zachoruje :ico_puknij: kiedys jeszcze tak robilam ale od kad mam zabezpieczone nastepne poltora roku bez zwolnienia to mam to gdzies!
sandrusia super ze opaski pomagaja! Mi narazie od ostatniego czasu dwa razy napadly mdlosci i w sumie raz prawie zwymiotowalam ale udalo sie nie. Nie wiem wlasnie juz tak mam ze tylko czasem mnie mecza te odruchy wymiotowe ale nic nie wychodzi :ico_noniewiem: moze to i lepiej, bardzo sie ciesze ze wymioty mnie omijaja!
lidziasc, a to historia! Bosze teraz w naszych ciazach normalnie wszystko moze wplynac na dzidzie, nawet stres, tak trzeba uwarzac ze hej!