kupiłaś czy próbowałaś zmienić decyzję Kubusia?Moje dziecko wczoraj w sklepie uparlo siie na kaloszki we wsciekło-fioletowo-zielone moro

:-D :-D :-Dostateccznie zostały zakupione
a na jakie??Od dwóch dni jeżdże skoro świt na badania do Warszawy,
ja też bym prosiła o przepis :ico_oczko:jutro też nie wiem kiedy zajrzę,bo będę robiła dżem ze śliwek z kakao :-D babcia da mi dzisiaj przepis :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja też to przerabiałam przez tydzień z dominikąw nocy nic nie spalam Miko co chwilkę się budził i wył
taka jest nasza służba zdrowia :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:I ciagle nie mogą okreslić czy mam tą cukrzycę czy nie.
ja dziś zrobiłam kebaba!! a było to tak... wysłałam męża do knajpy marokańskiej żeby wziął na wynos :ico_haha_02: czyz nie jestem genialna??? :ico_brawa_01:a ja nie mam pomysłu co zrobic na obiad myslałam że zrobie kebaba ale coś ciężko mi się za niego zabrać,rano wstane i pomyśle czy chce mi sie robic :ico_puknij:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość