ależ jestem zła na siebie :ico_zly:
pomyliłam się i zamiast 2 tabletek magnezu łyknęłam 4 :ico_olaboga: :ico_zly:
kiepski mam dziś jakiś ten dzień :ico_placzek:
Mam pytanie co do tego testu glukuzowego.Czy na badanie ide sobie normalnie i oni mi dają tą glukozę i już,czy też mam coś kupować.Wiem że to durne pytanie,ale proszę o wyrozumiałość dla mojego ociemniałego umysłu.Dodam że na badania chodzę prywatnie do Medicoveru.a ja dziś byłam na badaniach krwi i piłam glukozę, słodkie to świństwo ale wypiłam bardzo szybko żeby mieć to z głowy...pobrali krew i może jutro będą wyniki. Ciekawe co tam mi wyjdzie :ico_sorki:
Nie no,porażka jakaś.Skąd ludziom takie pomysły do głowy przychodzą. :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:Oryginalne imiona nadane dzieciom w Warszawie w 2008 roku
dziewczynkom: Calineczka, Chiara, Gryzelda, Guantanamera, Jarzyna, Karin, Lana, Maura, Selina, Zeira, Żywia;
chłopcom: Armand, Barabasz, Esmee, Kaj, Ksawier, Hugo, Janko, Martin, Patrycjusz, Sindi, Sylas
Też mi się wydaje że nic się nie stanie.Zapotrzebowanie na magnez w ciaży jest bardzo duże więc spokojnie :-Dw koncu to tylko mg, nic sie nie stanie, jak raz troche wieksza dawke wezmiesz :ico_pocieszyciel:
Ostatnio kryzys byl na lutowkach,teraz przeniósł się do nas.Mam nadzieję ze niedługo przejdzie. :ico_sorki: Ja staram się wchodzić zawsze wtedy kiedy mam wolny komputer,bo mój mąż ciągle gra. :ico_olaboga: No i akurat dzisiaj miałam co robić.a ruch tu nadal maly...
ja miałam w medicover właśnie (tyle że w Warszawie ale pewnie wszędzie tak samo)Dodam że na badania chodzę prywatnie do Medicoveru.
dzięki Helen, jakiś dziś mam koszmarny dzień :ico_placzek:w koncu to tylko mg, nic sie nie stanie, jak raz troche wieksza dawke wezmiesz
ja chyba też dość często zaglądam :-)Ja staram się wchodzić zawsze wtedy kiedy mam wolny komputer,bo mój mąż ciągle gra.
oby :ico_sorki: ja zagladam, kiedy moge, ale rzadko ktos jest....Mam nadzieję ze niedługo przejdzie. :ico_sorki:
na szczescie dobiega juz konca :ico_sorki:jakiś dziś mam koszmarny dzień

super zdjęcia :ico_brawa_01:ps. rozwój płodu - tydzień po tygodniu
http://babyonline.pl/ciaz...ml?galg_id=1612
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość