siunia wozek superowy :ico_brawa_01: mam w tym stylu gondolke :-D ale kolor bombowy lubie takie :-D :-D
to tak jak umnie :ico_oczko: :ico_oczko:U mnie też jesień nastała... No i do tego pada, za to jest ciepło
to superprzyjeżdżają moi rodzice razem z ubrankami dla małego! Jestem wniebowzięta
domnie tez przyjezdza dzis tesciowa rozniez z ubrankami :-D :-D
i na obiadek :ico_oczko:
bylam wczoraj na tym zebraniu u Wiki wszkole trwalo 1,5godz. :ico_olaboga: :ico_olaboga: myslalam ze nie wysiedze na tym malym krzeselku :ico_placzek:
no i oczywiscie zaczelo sie kasa na komitet ,a skladki klasowe,na ksero,na ubezpieczenie,na taka ksiazke pamiatkowa ktora bedzie pisac z nimi jakas autorka,fajan paniatka tylko na miesiac bierze za jeden raz 80zl :ico_szoking: a trzeba ja \ukonczyc do kwietnia ale te 80zl to na cala grupe takze niejest zle a pamiatka bedzie :ico_brawa_01:
beda tam ich wypowiedzi rysunki,zdjecia portrety przez nich namalowane super to wyglada zobaczymy :-D
no ksiazka(znaczy sie kolorowanka )do religi kolejne 10zl
i jeszcze wycinanki 4 czesci po 10zl
masakra
ale szkola sie zaczela co zrobic :ico_noniewiem:
pani pochwalila Wiki ze jest bardzo madra dziewczynka,umie juz liczyc do 100,dodawac tez umie do 20,zna sie na zegarku
i wogle ma ponoc madre wypowiedzi :ico_oczko:
tylko ze emocjonalnie to jeszcze trzeba popracowac
bo jak wszyscy cos robia to moja Wiki ze ona teraz niemoze bo musi odpoczac albo ze teraz mysli o kims i bardzo teskni i niemoze czegos tam robic :ico_szoking: :ico_szoking:
aparatka mowie wam
ja wiem jaka ona jest bo mam ja na codzien ale pani mowi ze czasem smiesznie to wygalda i jeszcze powie to w taki sposob ze niesposob sie smiac hehe
no zoabczymy co bedzie dalej
ide szykowac obiadek i trocheogarne mieszkanko :ico_oczko: :ico_oczko:
siunia, oby to zabkowanie szybko sie skonczylo
acha Halucynka wow jakie bombowy ten wozek i jaki wybor w kolorkach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: