Co do ruchów to zaczełam je odczuwać po skończonym 17-tym tygodniu ciąży.Teraz maluch kopie już codziennie i dość często,co nie tyle czuję co widzę bo całe podbrzusze podskakuje i sie rusza :ico_brawa_01: A brzuch zaczął sie zaokrąglać po 11-tym tygodniu,teraz już nie jestem w stanie ukryć ciąży.Nawet sąsiedzi z klatki zaczepiają i gratulują.geheimnis, a odczuwasz juz ruchy? kiedy zaczal rosnac Ci brzuch?

Ano właśnie,nowe wózki 3-funkyjne kosztują tyle kasy :ico_olaboga: Długo kombinowaliśmy i skończyło sie na kupieniu tego taniego wózka.nową spacerówkę będe kupować na 100% bo ta w tym wózku 2-funkcyjnym jest za ciężka no i po złożeniu zajmuje sporo miejsca.geheimnis, dobrze zrobiliście. My sami i kilka znajomych mam zainwestowało na poczatek w nowy wózek trzyfunkcyjny, wydatek spory, a po pół roku i tak na ogól sie kupuje spacerówkę, byleby była lekka :ico_oczko:

Jak się ma możliwość taką jak ja, to lepiej korzystać.Z ciuszków takie dzieciaczki strasznie szybko wyrastają.Niektórych nowych ciuszków rodzice nawet nie zdążą dziecku założyć.Ja w tych workach od znajomej znalazłam kilka nowych ubranek jeszcze z nieoderwaną metką. :ico_szoking:Pewnie, wydatek niemały, a te ciuszki na 62 czy 68 to na 2-3 miesiace zaledwie starczają.
No tak,dzieci w przedszkolach bardzo szybko łapią infekcje,a potem do domu chorobę przynoszą.W takim razie dużo zdrówka Wam obu życzę. :ico_sorki:My sie pochorowałysmy. Najpierw Emilka, chyba w przedszkolu sie zaraziła, a ja od niej... Uroki przedszkola :ico_olaboga:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość