i to jest najwazniejsze :-)dla mnie prawie magiczne momenty były
Bardzo ładne śpiworki,szkoda że ceny już mniej ładne.Przynajmniej dla mnie.Chociaż śpiworki wyglądają na porządne i cieplutkie więc moze i sie opłaca.no i ogladam spiworki
na razie cos takiego znalazlam
Nie ma problemu.Mnie to nie przeszkadza,mozesz sobie skracać,ważne że się polapalam że to o mnie chodzi :ico_brawa_01:geheimnis, no trudno przepisac twojego nicka,wiec tak sobie skrocilam :ico_wstydzioch:
Zgadzam się co do brzuszka rybki,wcale nie jest taki wielki :ico_noniewiem:mi sie twoj brzusio na zdjeciach wcale wielki nie wydawal
- zaczynasz mi podpadac z tymi fachowcami,to jakis sposob na nude :ico_oczko: :-Dja od rana nie spie bo dzisiaj znowu czekam na fachowcow
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Jako ostatnia stawiam za rozpoczęty 6-ty miesiąc i dodatkowy z okazji moich imienin. no to mamy wyżerkę
ale patrzylam ze sa tez tansze :ico_oczko:Bardzo ładne śpiworki,szkoda że ceny już mniej ładne.
:ico_haha_01: raczej wymowka zeby nie isc do szkoly :ico_oczko: :ico_oczko:zaczynasz mi podpadac z tymi fachowcami,to jakis sposob na nude
tak :ico_oczko:to do wozka?
dokladnie, nie szalej tylko odpoczywaj :ico_oczko: :ico_sorki:Coś chyba dzisiaj nie poszaleję, ale w końcu po to dostałam zwolnienie żeby odpoczywać
- wiedziaalm,ze o cos tu chodzi :ico_oczko:raczej wymowka zeby nie isc do szkoly :ico_oczko: :ico_oczko:
- a juz wiesz jaki wozeczek bedziecie mieli?Bo teraz w wiekszosci modeli spiworek jest w komplecie.tak :ico_oczko:
- no naszczescie :-DNa szczęście się nie wchłonęło :ico_oczko:
- hi,hi,no wlasnie :-Dważne że się polapalam że to o mnie chodzi
- dziekuje :ico_sorki:Zgadzam się co do brzuszka rybki,wcale nie jest taki wielki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość