16 wrz 2009, 15:23
hej kobietki!
A ja po dlugim czasie sie pojawiam, w koncu udalam sie do lekarza i dostalam zwolnienie na nastpene dwa tygodnie a po tych dwoch tygodniach mam przyjsc po kolejne juz do konca ciazy i tak zakonczyla sie sprawa mojej pracy. Ciesze sie strasznie bo nerwow tam mialam a tylko to szkodzilo mojej ciazy, cisnienie mi podnosilo a teraz bede mogla sie zrelaksowac :ico_brawa_01: i wkoncu skoncetrowac na ciazy, domu, Julci :ico_brawa_01: bede miala czas na wszystko.
Mdlosci mnie dopadly przedwczoraj! echhh straszne uczucie, jeden wymiot tylko ale za to nieiwem ja mam jakies inna przemiane materi bo sieczka mi leciala z pupy za przeproszeniem, na kibelku tyle razy bylam i straszne rozwolnie mialam i tak dalej do dzisiaj mam, nie ma goraczki wiec to nie chorobsko a lekarka mowi ze to zamaiast wymiotow. A bole brzucha na wymioty sa wrrr :ico_zly: chyba najgorsze.
SANDRUSIA)), ten ze zdjec jest taki sam co A. brat z zona kupili i jest bardzo fajny i wygodny tez dla dziecka!
kacha30, te bole to moga byc miesnie czy cos tam z miednicy u nas bardzo popularne okolo 3-4 procent kobiet to ma, to takie bole co tez ida w nogi jakby na miesiaczke no i sie czuje jakby spod macicy nie byl stabilny jakby zaraz cos nam mialo poleciec. Czesto pomaga sie polozyc, czasem niekotre ciaze sa bardziej wrazliwe na wykonywane czynnosci i pojawiaja sie bole ktore inne kobiety nie maja przy tej samej sytuacji, polozenie sie powinno pomoc. No i jesli bedzie sie utrzymywalo lub pogorszalo to warto udac sie do fyzjoterapeuty. Ale moze to nie sa te bole o ktorych ja mowie, moze to inne.