kati84
Zrobiłem Magistra z forum!

16 wrz 2009, 12:48

bigottka, witaj kochana :-D
no na szczescie jeszcze zyje,ale bylo ciezko momentami.
No kredyt mysle ze dostaniemy,tylko kiedy?zalatwianie tego wszystkiego tak strasznie dlugo trwa :ico_sorki:
A jak ty sie czujesz?No i jak malutka?

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 12:52

a ja mam zanowu lenia..niunia spi powinnam sprzatac a ja jak zawsze siedze przed kompem..kurna to juz choroba :ico_oczko: za chwilke musze budzic niunie i lecimy na rehabilitacje

kati84

16 wrz 2009, 13:02

Dobra laski ja ide na obiadzik i spadam do pracy.
Buziaki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 13:04

trzymaj sie ciplutko kati i zagladaj w miare możliwosci do nas :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zaczarowana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 13:16

wiedziałam że coś ciekawego się dzieje... a ja leniwiłam się, no ale zjadłam już śniadanie i obiad :ico_brawa_01: Dziś leżę w łóżku i nic nie robię!! Kuruję się, bo w sobotę i niedzielę do szkoły.
Kati miło że przyleciałaś na miotle to nas choć na chwilę :-)
Bigottka a my sobie na kolację pojechaliśmy... a w sumie to nie wiem czemu. Mieliśmy zachciankę na coś ostrego i przy okazji odwiedziliśmy znajomych, bo to ich knajpa jest :-D
Jestem taka głodna że zwariuję chyba, mój mały tasiemiec dokazuje dziś strasznie głodem... :-D

Awatar użytkownika
bigottka
Jestem mózgiem tego forum!

16 wrz 2009, 15:47

A jak ty sie czujesz?No i jak malutka?
no ja czuję się rewelacyjnie a mała szkoda mówić normalnie w brzuchu czasami imprezki sobie urządza zaczyna się coraz bardziej wypychać z prawej strony oczywiście z bolesnym skutkiem dla mnie a tak po za tym to obie czujemy się super. Kochana wpadaj do nas częściej jak możesz przed pracą bo normalnie smutno jest tutaj.
Mieliśmy zachciankę na coś ostrego
no ładnie a mnie tam nie zabrałaś nawet a za mną ostatnio takie ostre rzeczy chodzą że jestem w szoku.
Dzisiaj sobie pospałam dopiero wstałam tzn położyłam się ok 13 a zamuliło mnie porządnie i teraz dopiero obiad robię ;-) no ale cóż i co mnie obudziło nie głód czy coś w tym stylu zaczęło mnie boleć tak jak się ma bóle na @ i to powiem szczerze trwało dobre 20 min zanim przeszło całkowicie bo tak to bolało i przechodziło a za chwilkę znowu zaczynało ale jak na razie jest ok ;-)
Kurczę ale żem ja się rozpisała ;-)
Ciekawe co porabia Andzia bo zaniedbuje nas ostatnio kobietka i to tak porządnie

Awatar użytkownika
zaczarowana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 18:46

bigottka, wygląda na to że powoli przygotowujesz się do porodu :ico_brawa_01:
A Ania sobie urlop od nas zrobiła :ico_nienie: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
bigottka

16 wrz 2009, 20:07

uleczka170, no wiesz najwyższy czas w sumie chyba na mnie ;-) no wiesz mi dzisiaj mała dała do wiwatu z ruchami bo teraz to już się rozpycha na całego nonono usadowiła sobie z prawej strony a w lewą daje czasu na dodatek zjadłam chyba z 6 jabłek to już w ogóle daje czadu ;-)
A Ania sobie urlop od nas zrobiła :ico_nienie: :ico_olaboga:
tej to lanie po gołej nonono się należy idę sprawdzić czy nie było jej na tt jak tak to baty dostanie.

Awatar użytkownika
zaczarowana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 20:13

bigottka, no mam nadzieję, że ma dobre usprawiedliwienie

Widzę, że też masz zachcianki na jabłka :ico_brawa_01: ja jem garściami i w nocy jak się budzę to mam pod ręką - o ile wcześniej nie zjem :-D :ico_szoking:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2009, 20:52

hej laseczki
dzisiaj znowu zalatana choć szczerze to za dużo nie zrobiłam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ale spacerek zaliczyliśmy, kwiatki musiałam poprzesadzać :ico_sorki: obiadek na jutro mam :-D popsrzątane też :-D :-D
a więc jutro zabieram się za robienie buraczków :ico_sorki: :ico_sorki:
bigottka uleczka170 nie zrobiłam sobie żadnego urlopu :ico_nienie: :ico_nienie: chcę zawsze wpaść jak Hania śpi w południe to ja podchodzę do kompa a ona się budzi :ico_placzek: :ico_placzek: zwykle po godzinie od jej uśnięcia ale wtedy to ja obiad kończę robić i dopiero mogę siąść bo mój na popołudnie teraz ma :ico_sorki: :ico_sorki: tak jakoś mi leci cały dzień :ico_sorki: :ico_sorki: jutro też nie wiem o której zajrzę bo od rana biorę się za buraczki :ico_sorki: :ico_sorki:
Marcia77 mało tych włosków obcięłaś ale super wyglądasz :ico_brawa_01:

i widzę,że kati84 do nas zajrzała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby częściej :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-09-16, 20:54 ]
ramonka zagłosowane :-D
AsiaNL zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”