widzę że teraz bigottke zamula tak jak mnie na początku ciąży,a teraz to ja spać nie mogę :ico_sorki: mój już śpi, młody chyba dokarmiony trochę się wierci
Witam z rana. uleczka170, co to mi da że wcześnie chodzę spać ja przez całą noc zasnąć nie mogę i zasnęłam dopiero koło 6 rano. aniawlkp86, no to faktycznie nocną straż będziesz trzymałą ;-) a mój jak ma nockę to ja szybko jestem w łóżku bo mam całe wyrko dla siebie ;-)
witam i ja z :ico_kawa: u nas dzis pogoda fatalna leje i leje..dlatego zaplanowałysmy sasiedzką kawusie..istn babiniec..trzy mamuski i trzy córeczki :ico_oczko:
[ Dodano: 2009-09-17, 09:17 ]
a co to nikt nie świętuje 100 stronki :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:
a co to nikt nie świętuje 100 stronki :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:
świętujemy świętujemy.
Ale i tak jakoś tutaj jest pusto rano zajrzałam i nikogo nie było więc stwierdziłam że się na chwilkę jeszcze położę i dopiero co wstałam kurczę nie ma to jak nieprzespana noc nie mogę się teraz jakoś odnaleźć.
[ Dodano: 2009-09-17, 11:54 ] ramonka, głosik oddany dzisiaj ;-)