17 wrz 2009, 09:44
+hej hej
I ja na kawke sie zalapie, choc ja zawsze rozpuszczalna pije, w kazdej ciazy pilam , nie myslalam zeby nie pic lub nie mialam przeciwwskazan :ico_oczko:
Pogoda taka sobie, niby ciemno
nie jest i nie pada , ale jakos niebo przychmurzone
matikasia, a pakuj sie w torbe jaka masz, bez sensu kupowac nowa, za ta kase lepiej cos dla dziecka czy do domu kupic
uleczka kupuj kupuj pieluchy, teraz takie fajniusie kolorowe sa, sama kupilam przy 2 ciazy, i tetrowe i flanelowe, i flanelowe z ceratka, popatrz sobie, bo w sumie u mnie pieluchy tetrowe glownie ida do wycierania buzki jak mi dziecko ulewa, flanelowe, do wozka, czy na kanape, a flanewe z ceratka do przewijania maluszka
kikolek, ja tez lubie miec wczesniej przygotowane, ale normalnie ostatnio jakos brak zapalu, choc z drugiej strony tlumacze sobie zeby poczekac do 28wrzesnia wtedy ide na usg i zobacze czy tamw brzuszku oby na pewno dziewczynka, wtedy przegotowania pojda pelna para
No i chyba zostane zmuszona do kupienie wozka blizniaka, bo jak prowadze Milana do przedszkola to Nathan nie chce sam isc tylko chce do wozka, wiec nie bede miala jak go wozic jak dzidzia sie urodzi, a watpie zeby zima w sniegu chcial mi Nathan nozkami isc
Dobra budze maza i jade obejrzec te wozki