witam w piatek :ico_oczko:
a tutaj znowu od wczoraj cisza?? :ico_noniewiem:
iw_rybka, pochwalisz sie efektami remontu?? :ico_sorki:
no tak teraz piatek juz tak nie cieszy jak kiedys :ico_haha_01: :ico_oczko:Witam w piątek - dla mnie teraz dzień jak co dzień w sumie
Ojej,jak ci się tak nadal będzie kręcić to się nie wygłupiaj,tylko zalatw jakoś inaczej ten przewoz dla Piotrusia z przedszkola.Kogoś z rodziny czy sąsiada,a sama nie siadaj za kierownicą :ico_olaboga:A witam się z łóżka bo strasznie mi się w głowie kręci. W nocy też tak było, do łazienki łaziłam po ścianie :ico_noniewiem: Nie wiem co się dzieje, dziwaczne uczucie... Mam nadzieję że mi przejdzie bo nie wiem jak ja wsiądę w samochód i pojadę po Piotrusia...
To prawda,mnie już od początku czerwca piątki nie cieszą.Dzień jak co dzień.no tak teraz piatek juz tak nie cieszy jak kiedys :ico_haha_01: :ico_oczko:
No to super że Ci przeszło.A spacerek dobrze Wam zrobi :ico_brawa_01:Ja na szczęście czuję się lepiej :ico_sorki: Bo naprawdę nie miałby mi kto pomóc w odbiorze malucha. Za godzinkę ruszam w drogę.
to zapraszam wieczorem :ico_sorki: :ico_oczko:O matko,ale bym zjadła takiego makowczyka
ja malo kiedy prasuje :ico_noniewiem:No to moje prasowanie to już od prawie 2 tygodni nie chce uciec
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość