22 wrz 2009, 11:33
czesc kochane mnie mdlosci nadal mecza :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: byl taki czas chyba z 3 dni ze myslalam ze miaja , ale wrocily , pozatym doszly inne dolegliwosci jak straszne zawroty glowy od 3 dni , czasem czuje ze zaraz zemdleje , robi mi sie czarno przed oczyma , a dzis to juz tragedia w ogole :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wczoraj mialam urodzinki , a ze mezus wrocil z nocki , a pozniej musial pomoc ojcu w ogrodzie, to dostalam rano kwiaty i nic nie robilismy, za to dzis zaprosil mnie na kolcje , powiedzial ze mam ubrac sukienke i w ogole, a ja nie mieszcze sie w zadna sukienke to raz , nogi mam spuchniete i nie wiem jak je wloze w szpilke, a najgorsze jest to ze , jestem cala spuchnieta , a na nosie zrobilo mi sie cos w stylu opryszczki :ico_szoking: i mam go spuchniety i czerwony :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
jeszcze chyba nigdy tak zle nie wygladalam :ico_placzek: dlaczego dzis akurat :ico_placzek: z Kuba nie mialam takich problemow tez puchlam ale teraz siebie nie poznaje :ico_placzek: