tak :-)Po prostu codziennie się melduje na wątku i odliczam dni???
lilo, tylko sie nie przemeczaj zbytnio :ico_oczko: :ico_sorki:
dobrze, niech pomaga :-)teraz wieszanie firanek i zasłonek zostawiam mężowi, nawet nie narzeka
ja siedzę sama tzn z Piotrusiem w brzuchu ale na brak zajęć taż nie narzekam :ico_sorki: wręcz mało mi dnia! ciągle coś robię. Właśnie wróciłam z poczty, sklepu, byłam na długim spacerku (z koleżanką ze szkoły rodzenia) teraz nogi mi odpadają a jeszcze zaplanowałam na dziś odkurzania, kolejną wyprawę na pocztę :ico_olaboga:Wstaje co rano i musze zrobic sniadanko dla malego,ubrac go,pobawic sie,potem cos posprzatac,tez cos zjec,przygotowac obiad,isc na zakupy itp,wiec na brak zajec nie narzekam
no to na pewno jest inaczej :ico_oczko:wiec na brak zajec nie narzekam
:ico_sorki: to dobrze :ico_sorki:Dziś tylko jedno okno bo czuję się tak sobie. Staram się nie przesadzać
- dokladnie,pozniej maluszek bedzie to wiecej obowiazkow sie ma,ja moglabym sprzatam ciagle bo np.odkurze a za chwile patrze ciasteczko wgniecione w dywan,na lodowce slady malych paluszkow wymoczonych w danonku,no bo on musi sam jesc,na szybie paluszki z kremem ( skad wzial krem?kiedy? ) i tak ciagle ale ja kocham tego mojego smyka i nie zamienilabym na nic w swiecie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:idzie sie zanudzic :ico_noniewiem:
- pokaz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:no i przy okazji kolejne pare ciuszkow dla maluszka wpadlo
no u mnie juz coraz wiecej, chociaz to i tak jeszcze malo :ico_oczko:a tak ogólnie to dużo ubranek już macie dla Maluszków??
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:i tak ciagle ale ja kocham tego mojego smyka i nie zamienilabym na nic w swiecie
dzisiaj kupilam jedne body(biale) spodenki tez jasne, spioszki i dwa pajacyki, wszystko w takich jasnych kolorkach, nie ma co pokazywac :ico_oczko:pokaz
U nas minął ten okres i prawdę mówiąc ja trochę odetchnęłam :ico_oczko: Ale co z tego - niedługo druga seria demolki :-Da moglabym sprzatam ciagle bo np.odkurze a za chwile patrze ciasteczko wgniecione w dywan,na lodowce slady malych paluszkow wymoczonych w danonku,no bo on musi sam jesc,na szybie paluszki z kremem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość