hej kochane :ico_brawa_01:
Lidziasc kochana widzisz masz cudna i zdrowa dzidzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: witaj maluszku :-D :ico_brawa_01:
dziewczyny a ja jestem narzeczona :-D opisze wam wszystko co sie wczoraj wydazylo a raczej skopuje z innego watku :ico_wstydzioch: :-D
[ Dodano: 2009-09-23, 13:51 ]
poszlam sobie do fryzjera wczoraj a ze mam swietna fryzjerke to uczesala mnie slicznie :ico_brawa_01: , ubralam sie w sukienke , Lukasz w garniutur :-D i pojechalismy na kolacje nie wiedzialam gdzie jedziemy , pojechalismy na zamek jest tam cudownie a noca juz w ogole wszystko oswietlone a ze zamek znajduje sie na gorze widac z niego morze i caly Belfast oswietlony , poprostu cudnie , zjedlismy kolacje byla pyszna , i poszlismy na spacer , do zamkowego ogrodu , stanelismy kolo fontanny i zaczelismy sie calowac :-D Lukasz moiw do mnie patrz ktos tu cos zostawil , i kazal mi zobaczyc byl to pirscionek ale tak zapakowany ze najpierw sie nie domyslilam , myslalam ze to poprostu na przent urodzinowy , jak juz otworzylam , a Lukasz wtedy pyta sie mnie czy zostane jego zona , oczywiscie nie musze mowic co odpowiedzialam :-D i mowi ze powinnien juz dawno to zrobic , i czy idziemy zapytac o slub tutaj :ico_szoking: a ja mowie ze nie jeszcze nie ze tutaj drogo i w ogole , powiedzialam ze musimy przemyslec jaki slub chcemy , wrocilismy do domku i spedzilismy uroczy wieczor :-D wiekszosc wieczoru rozmawialsmy o slubie , i mimo ze juz wiele razy o nim rozmawialsmy teraz bylo inaczej :-D slub napewno bedzie po porodzie , nigdy nie chcialam w ciazy brac i trzymam sie tego , najprawdopodobniej zrobimy tutaj wesele na 20-30osob koszt bedzie nie maly bo goscia trzeba zapewnic hotel , ale trudno , planujemy na sierpien/ wrzesien jak dojde do siebie po porodzie , jeestem strasznie szczesliwa bo wiem ze dla Lukasza wiele to znaczy ze nie jak wiekszosc facetow poprostu robi co do niego nalezy , tylko czekal tak dlugo po to by odrazu byc gotowym na slub i wiem ze jest pewny ze to wlasnie ja :-D dostalam sliczny pirscionek z bialego zlota , wiem ze napewno byl drogi :ico_olaboga: bo ile razy ogladalismy to ja patrzylam na te w cenie 100-200funtow a lukasz na te za 500 funtow :ico_puknij: nie wiem ile kosztowal ale jest cudny tylko za duzy :ico_placzek: Lukasz zabral ze soba moje pierscionki ale kazal zrobic troche wiekszy zeby byl dobry jak mi rece spuchna w ciazy :-D i jest za duzy w sobote pojedzie go wymienic , puki co i tak go nie sciagam z palca :-D tylko jest nie na tym co trzeba :ico_oczko: hi hi , nie mamy zdjec :ico_placzek: tylko 2 Lukasz telefonem zrobilismy i wyszlismy jak 2 ogry :-D haha mam zdecie zamku bo bylam tam juz wczesniej i pierscionka bo w domu zrobilam ale aparat do nonono i tez za fajnie nie wyszlo cos moze wkleje
[ Dodano: 2009-09-23, 13:46 ]
tutaj wlasnie wszystko sie dzialo :-D chodz noca bylo jeszcze piekniej :-D
http://nasza-klasa.pl/profile/575298/gallery/album/2/15