Witam dziewczymy
strasznie sie czuje gardlo,nos zawalony temperatura :ico_chory:
ale mnie dopadlo :ico_olaboga:
u mnie na obiad dzis rosolek :-D meza nie ma wiec my sobie zjemy :-) kratka, mi tez jeszcze zostalo z 1 ciazy kilka kilogramow :ico_olaboga: i pewnie brzuch wyskoczy bardzo szybko bo to niecaly rok po pierwszej ciazy :ico_olaboga: a to nie to samo co pierwsza ciaza :ico_oczko:
ja nie mam nudnosci ani wymiotow ale za to awersje do jedzenia :ico_szoking: najchetniej jadlabym raz dziennie i to tylko zupy :ico_haha_01:
mmarta81, :ico_sorki: nawet nie rob mi smaku na rosolek..... :ico_sorki: wisnia3006, to wszystko samo naturalnie sie pojawia :ico_brawa_01: jakby sie robilo od zawsze :ico_brawa_01: a jesli jednak ma sie watpliwosci to zawsze mozna spytac polozna lub przeczytac w ksiazce o pielegnacji niemowlat - ja po urodzeniu Julci czytalam szpitalna broszurke w ktorej stalo wszystko o pierwszych dniach maluszka, no i skradlismy polozna na godzinke czasu i wszystkie pytania ktore nam zostaly w glowach spisalismy na kartke i jej sie dopytalismy :ico_brawa_01: ale i tak naprawde wszystko naturalnie dla matki przychodzi :ico_brawa_01: