05 paź 2009, 22:02
SANDRUSIA)), :ico_brawa_01: sliczne miejsca, w sumie zamek piekniej wyglada z zewnatrz, a bedzie to juz cieply miesiac wiec pewnie i torche na zewnatrz by sie bylo, chyba bardziej romantyczny, no ale jesli sala jest ladniejsza w restauracji i menu ciekawsze to w sumie i tak wiekszosc tanczy sie w srodku,a jedzonko bardzo jest wazne. to zalezy czy chce sie mniec bardziej romantyczne wspomnienia ( i zdjecia przed zamkiem bylyby super ) czy tez super zabawe, ale w sumie zabawe tu i tu mozna rozkrecic dobra. Menu najlepiej sprobowac, zazwyczaj zapraszaja na probki zeby zaakaceptowac. Co do ruchow :ico_brawa_01: gratulacje :ico_brawa_01: mi tez sie zdaje czasem ze czuje, bo to chyba latwiej wiedziec co to jest jak sie juz raz przez to przechodzilo, jednak u mnie to bardziej wzdecia, gazy, i twardnienie brzuszka, na ruchy jeszcze musze poczekac. Napewno sie pojawia, a tez ze mnie chudzinka jest, zeszlym razem chyba bylam z Julcia 14-16 tygodni jak poczulam ruchy. Co do brzuszka, no to zeszlym razem juz w 6 tygodniu bylo widac, teraz dluzej sie chowal, widac juz jest ale jeszcze to nie ten brzuszek co sie ma pozniej hihihih ale juz wyskoczyl :ico_brawa_01: to najwazniejsze :ico_brawa_01: bo mozna sie przynajmniej poklepac hihihi i poglaskac :ico_brawa_01: