ale wy zorganizowane jesteście ja co prawda mam pokupione ubranka kołyske z pościelką ale na tym koniec nic mi sie niechce musze przepukać te nowe ciuszki bo stare wsześniej poprałam ale nie mam weny.Niewspomne już o tym że trzeba wysprzątać w sypialni pomyć okna wszędzie zmienić firany męża niema kiedy zagonić a mnie leń dopadł sterta prasowania masakra!!
no coś Ty Monika pewnie każda z nas ma czasami lenia... Ja dopiero dziś poprasowałam a poprałam już 2 czy 3 tygodnie temu... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A dziś po prostu mnie nosi bo od tygodnia bardzo boli mnie brzuch. Nie wiem, albo macica mi się powiększa, obniża albo sama nie wiem co :ico_olaboga:
Nie mogę narzekać na Mojego R bo i pomył okna i firany z zasłonami pozakłada jak skończy malować duży pokój bo mały już skończony
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ja tez musez kozaczki kupic, ale na moje spuchniete nogi to teraz tylko gumowce bylby dobre
:-D Ewa na mnie to i gumowce byłyby za obcisłe :ico_placzek:
dziewczyny a z ubranek to co bierzecie do szpitala??? Ja na ściądze ze szpitala mam napisane tylko 3 komplety koszulka, kaftanik i śpioszki... A przecież czapeczka, skarpeteczki i te rękawiczki bawełniane też się przydadzą, nie??? Aha i ile pieluszek tetrowych?
Całą noc bolał mnie ząb i dziś byłam u dentystki. Tylko lekarstwo mi wsadziła bo okazało się że pod plombą cosik zmajstrowało dziurkę :ico_oczko: Ale i tak najchętniej już bym sła do szpitala bo mnie już dobijają te porządki, prasowania itd
Jaki rozmiar kupujecie pampersow? bo 1 sa od 2 do 5 kg a 2 sa od 3 do 6 kg i ja kupiłam 2.
Ja też 2 kupuję bo w Polsce rzeczywiście trudno o te małe opakowania 1. Jedynie w Angli u brata jakbyliśmy to kupiliśmy 2 paczuszki te małe 1 po 27 sztuk ale może rzeczywiście te haggiesy co
ewka_82 pisze będą dobre. Mój Szymek na przykład miał uczulenie na oryginalne pampersy dopóki nie skończył roczku a później już wszystkie mógł nosić na pupci, nawet te ceratkowe byle jakie z biedronki na przykład, ale raczej tylko latem je mu zakładałam bo jednak się w nich pupcia poci a latem to i bez pieluszki biegał...
Pozdrawiam wszystkie :ico_ciezarowka: