08 paź 2009, 00:23
bigottka, pewnie się do kanału niunia układa. Także wiesz... już niedługo :ico_brawa_01:
bigottka, iw_rybka, tak,tak wiję gniazdko, póki jestem jeszcze na nogach. W sumie dopiero po tym przemeblowaniu czuję się jak u siebie, swobodniej. Mam wolną rękę, a jak już ją mam to nic mnie nie powstrzyma przed ewentualnymmi zmianami, no chyba że mam skórcz :ico_wstydzioch:
Żal mi się dziś mojego G zrobiło... Jechał z kumplem na spacer, powiedziałam mu,żeby kupił mi sok jabłkowy i ciastka łakotki KAKAOWE, nie inne nie w czekoladzie, nie czekoladowe tylko kakaowe. Tak mój się chłop przęjął, że był w paru sklepoach ale w żadnym nie było,więc nie kupił żadnych.. Ja załamana, bo w nocy muszę coś mieć żeby podjeść w razie czego. I krzyknęłam "jak to nic nie kupiłeś"!! Trochę za ostro, spuścił głowę i poszedł do mamy po delicje :ico_sorki:
Głupio mi się normalnie zrobiło, bo bardzo się ostatnio stara. Całe szczęście nie miał do mnie pretensji :ico_sorki:
Muszę chyba przystopować... :ico_puknij: Ale te hormony to mnie do szału doprowadzają :ico_olaboga: