hurra własnie siw dowiedziałam ze moja kuzyneczka bedzie czerwcówka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
troche jest zakatarzona i pokasluje przeszkadza jej ten katar ale i tak jest znosna
Niech jej szybciuchno katarek przechodzi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Karolina2411, nie zbiera ci już wirusów jak tu wchodzisz ???
Zamówiłam na wczorajszy wieczór gościa od rzeczy niemożliwych... Mało mi kompa na części pierwsze nie rozebrał, a wystarczyło odinstalować jedną wtyczkę od Mozilli, która przepuszczała dziadostwo, bo była spaprana :ico_sorki:
Ja tu mało się ze śmiechu nie udusiłam, a on co rusz za serce się łapał, bo im dłużej na Obcasach siedział, tym lepsze trojaniki mu wskakiwały i zaczęło zjadać zawartość dysku... Jak mu powiedziałam, że to, co na kompie się znajduje nie ma prawa zostać pokąsane w najmniejszym nawet stopniu, zbladł, zzieleniał, zaczął krawat popuszczać, a pot kapał na klawiaturę :-D :-D :-D W końcu zadzwonił do szefa i powiedział mu, że niech się dzieje co chce, może go nawet zwolnić, ale on nie wie o co chodzi... Tamten tylko zapytał o główną przeglądarkę i powiedział, żeby poszukał tej wtyczki :-D W trybie awaryjnym ją znalazł w pięć minut, odinstalował i kompuś mój kofffffffaniutki chodzi jak ta lala :-D
Za wypociny i nerwy dostał Radziową setkę (mężuś zaoferował setkę więcej, niż to, co będzie wołał, jak tylko mnie zadowoli w swoich działaniach :ico_haha_01: ):-D Ze swoich wybuliłam, uwaga: 25zeta, na taksówkę do domu :-D Powiedział, że taki numer to on pierwszy raz widzi i to on powinien mi :szkodliwe" za uszy zapłacić :-D(jak zaczął jechać łaciną, to córcię z domku wyprowadziłam, a młody sam dał wrotki na dwór :ico_haha_01: ).