Marcia77, na pewno doczytasz :ico_sorki:
teraz pora obiadowa to dziewczyny beda zajete gotowaniem :-D
Milego dnia Marcia77, wracaj szybko :ico_oczko:

Porobiło się z tą Mozillą... Ale i tak jest najlepsza :ico_sorki:ostatnio poinstalowałao się multum tych wtyk :ico_zly:
A ja z dużej wbijam :ico_noniewiem:z małej litery imię trzeba było wpisać :ico_oczko:
Ja mam od wczoraj :ico_sorki: :ico_oczko:teraz pora obiadowa to dziewczyny beda zajete gotowaniem

dzobrze ci ja niestety codziennie musze wymyslac bo nigdy mi nie zostaje z dnia poprzedniego :-Da mam od wczoraj :ico_sorki: :ico_oczko:

Ja z początku mojej przygody z kompem miałam to samo, ale z synusiem... Drań myślał, ze jak matka stara, to sobie nie poradzi :ico_nienie: A tu zonk, poradziła sobie i teraz młody nie raz o coś mnie pyta, a do technikum informatycznego chodzi i laury zbiera :-D uleczka170, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Z góreczki już się toczysz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-DZainstalowałam anty, przeskanowałam dysk, odnalazłam wirusa i co się okazało? Że to jego gry sieją zamęt... Wyleczyłam to świństwo i wsystko ładnie chodzi.
Też tak kiedyś miałam... Ale moje dziabągi tyle pożerają, że codzienne gotowanie czasem uszami wychodzi... :ico_olaboga: Wole dłużej przy garach zostać i więcej ugotować... Czasem wkładamdo zamrażalnika, żeby nie podawać tego znowu jutro, czasem zostawiam, to zależy od chęci dzieci :-D No ale gotuję codziennie coś innego jak jest mężuś... Bo ten autowego jedzenia ma na co dzień dość :ico_chory:dzobrze ci ja niestety codziennie musze wymyslac bo nigdy mi nie zostaje z dnia poprzedniego

ja jakos nie mam przekonania do zamrozonego jedzenia czyli obiadu :ico_sorki:Czasem wkładamdo zamrażalnika, żeby nie podawać tego znowu jutro,

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość