hejka
ja dzisiaj mam wolne
gotuje wlasnie zupe a pozniej przejde sie do tesciowej :ico_oczko:
lilo, daj znac jak tam po wizycie, no i dobrze ze wyniki ok :ico_oczko:
Helen powodzenia na sprawdzianie :ico_oczko:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:To będziemy mieć wysyp w firmie Szef się pewnie mniej ucieszy
:ico_szoking: niezle :ico_olaboga: :ico_brawa_01:tylko że lekarz wykrył 3 zarodki I powiedział jej że dopiero za miesiąc jej potwierdzi czy nie ma więcej
- no moja znajoma tez stara sie o dziecko,jest juz grubo po 30-stce,wiec lekarz przepisal jej leki na jajeczka i co miesiac chodzi i monitoruje czy jest jajeczko i czy peka,ostatnio tez wlasnie okazalo sie,ze ma 3 :ico_oczko: Niestety w ciaze nie zaszla :ico_zly:tylko że lekarz wykrył 3 zarodk
Na 16,00 :ico_sorki:Na którą idziesz?

może Wasze dzieciaki będą się razem bawić. Różnica wieku niewielka :-)zadzwoniła koleżanka z pracy i powiedziała że jest w ciąży
no kurcze ja tak sobie myślę że mam 26 a chciałabym mieć drugie przed 30-stką. Mąż mój stwierdził wczoraj że od razu możemy się brać do roboty :ico_szoking:no moja znajoma tez stara sie o dziecko,jest juz grubo po 30-stce,wiec lekarz przepisal jej leki na jajeczka i co miesiac chodzi i monitoruje czy jest jajeczko i czy peka,ostatnio tez wlasnie okazalo sie,ze ma 3 Niestety w ciaze nie zaszla
czekamy na wieści.Na 16,00
- ja tez dzis poszlam z malym na szybki spacerek :ico_wstydzioch: Maz troszke sie gniewal jak mu zadzwonilam po fakcie i powiedzialam,ze bylam ale i tak bylo warto.Przynajmniej mieszkanko wywietrzylam :ico_sorki:Byliśmy na spacerku bo piękna pogoda - cieplutko przede wszystkim :ico_sorki: Więc stwierdziłam że po 2 dniach leżenia pora się przewietrzyć. Wygonić trochę tych zarazków :ico_oczko:
- dziekuje,tezsie ciesze,bo zaraz weselszy jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:iw_rybka, dobrze ze synus ma sie lepiej :ico_brawa_01: :ico_sorki:
ja chyba sie do 30tki nie wyrobie :ico_noniewiem: :ico_haha_01:no kurcze ja tak sobie myślę że mam 26 a chciałabym mieć drugie przed 30-stką
hehe szybka jestes :ico_haha_01:Ja wam powiem,ze sie zaczynam martwic troszke,bo normalnie od kilku dni wije gniazdo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość