hejka
u nas dzisiaj jesien na calego, i to taka beznadziejna bo non stop pada :ico_noniewiem:
po obiedzie przejechalismy sie do Malmo, bo wynalazlam jeden sklep z artylulami dzieciecymi :ico_brawa_01: normalnie zawrotu glowy mozna tam dostac :ico_olaboga:
no ale przynajmniej wylukalam ze maja butelki i odciagacz taki jak chce :ico_brawa_01: :ico_oczko:
iw_rybka, zdrowka dla wszystkich :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
my dzisiaj popijamy herbatke z cytrynka bo cos czuje ze tez mnie chce jakies chorobsko chwycic :ico_noniewiem:
tak wogole od jutra zaczyna sie tutaj akcja szczepien przeciwko swinskiej grypie i nie wiem co robic :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
pierwszenstwo maja dzieci, pracownicy sluzby zdrowia i kobiety w ciazy :ico_ciezarowka: :ico_noniewiem:
a ja im wiecej czytam roznych opini tym bardziej nie wiem czy sie szczepic :ico_noniewiem: :ico_puknij:
Helen, niezle masz tydzien zaplanowany :ico_olaboga: :ico_oczko:
moja dzidzia sie rozleniwila, od kilku dni porusza sie tylko troszke co kilka godzin... ale podobno od tego tygodnia dzieciaczki spia przez 90% czasu
moj maluch ma rozne dni, przedwczoraj przez wiekszosc dnia poruszal sie pare razy a dzisiaj np szaleje caly dzien, nie wazne czy chodze czy leze :ico_oczko:
a te falowania brzucha sa super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja moge siedziec i non stop sie wpatrywac :-D
ja stawiam za skonczony 27tc :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_ciezarowka:
a to moj dzisiejszy brzuszek, maly chcial chyba zeby bylo go widac bo jak pstrykalam fotke to takie kopniaki dostawalam ze szok :ico_haha_01: :ico_oczko: