:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:wpadłam podejrzec Ciebie i Twojego syneczka. Cudny masz bebzonik, bardzo zgrabny.
witaj kochana :ico_oczko:
jak tam corcia??
Chodziło mi jak doszła leona o mojego malucha w brzuchu :ico_oczko: Jakoś nie wydaje mi się żeby miał już ponad kilo. Ale kto wie :ico_noniewiem:2650 aktualnie ma,sledze ich watek,bo tam moja Baska jest
a dziękuje. Miewa sie wspaniale. Jest po prostu przecudna moja Gwiazdeczka :ico_brawa_01: Daje mi mnóstwo szczęścia, każdego dnia :ico_haha_02: Czasem jeszcze niedowierzam, ze stało sie, ze doczekałam sie swojego własnego upragnonego maleństwa, które wynosilam pod swoim sercem, które "uhodowałam" w swoim brzuszku.jak tam corcia??
dokladnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ja ciesze sie z kazdego kolejnego tygodnia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:To dla nas też budujące że nasze maleństwa mają już duże szanse w razie czego
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Jest po prostu przecudna moja Gwiazdeczka
Ja miałam robione 1,5 tyg temu robione USG w szpitalu i wtedy (24tyg i 3 dni) moja dzidzia ważyła 675g,więc pewnie w okolicach 27tyg dziecko będzie ważyć około 1kg.Chodziło mi jak doszła leona o mojego malucha w brzuchu :ico_oczko: Jakoś nie wydaje mi się żeby miał już ponad kilo. Ale kto wie :ico_noniewiem:
Kochana, bardzo Ci dziękuję za cieplutkie słowa otuchy :ico_sorki: Staram się myśleć pozytywnie,ale każdy dzień to walka z głupimi pomysłami.Wszyscy wokół powtarzają mi że będzie dobrze,więc leżę posłusznie i modlę się o każdy kolejny tydzień w brzuchu mojego malucha. :ico_sorki:geheimnis jeszcze słowko do Ciebie Kochana
wszystko bedzie dobrze !

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość