dlatego mowilam ze moj brzusio to raczej do malych nie nalezy... wysadzilo mnie niesamowicie i ciagle rosne :ico_szoking: za 2 mce to ja sie juz nawet w ciazowe ubrania nie zmieszce :ico_olaboga: o ile bede wstanie zwlec sie z lozka bo juz kregoslup wysiada :ico_placzek:
co do sukienki-ja mialam tylko slub cywilny wiec sukienka nie tak strojna i na inne okazje tez sie nadaje :ico_oczko: oczywiscie o ile po ciazy w nia wejde..
co do przeprowadzki to u nas wlasciwie tylko weekendy beda "pracujace" w ta sobote maz chce tam jechac i tamte meble powynosic co niepotrzebne i porabac na opal. w nastepna sobote moze sie uda czesc mebli od tesciow przewiezc bo nam przechowuja w piwnicy lozka i lawe. no a ostatniego pazdziernika wyjazd stad juz ze wszystkim
ciekawa jestem czy obecni wlasciciele nie beda sie do czegos przyczepiac...marudy jedne :ico_zly:
dziewczyny czy wy pieluszki kupujecie te znanych firm(pa,pers,huggies) czy jakies tansze? ja Matiemu jak byl wiekszy to takie niemarkowe kupowalam-z biedronki,rossmana i na necie takie fajne tanie znlazlam. ale nie wiem czy dla kompletnie malenkiego dziecka tak probowac... jak myslicie?
no i zycze zdrowka wszystkim :ico_ciezarowka: