- :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:iw_rybka ależ kusisz lodami, a tu taka niepogoda za oknem :ico_nienie:
no też jestem ciekawa :-) a ta Twoja dzidzia tajemnicza :-)Juz mogliby powiedziec kto tam mieszka
no nie będę już bo ile można, a lekarz mówi że ok to ok i już :ico_nienie:a ruchami sie nie martw,tak jak mowi lekarz,szkrabek ma juz coraz mniej miejsca

:ico_wstydzioch: no ja chyba najbardziej :ico_sorki:dorotaczekolada, tutaj wszystkie jesteśmy mega ciekawe co tam nosisz pod sercem
i tego sie obawiam...z tego co czuje jak sie rozpycha to jest spora :ico_olaboga: usg mam 27 pazdziernika,trzymajcie kciuki zeby sie w koncu dzidzia okreslila :ico_oczko:A wielkoscia brzusia sie nie martw,widac duuuuuza dzidzia ci rosnie
faceci pod tym wzgledem sa cudowni. moj tez jak idzie do sklepu to kupuje snikersy,pizze i cole...a nie pomysli o ziemniakach czy chlebie :ico_noniewiem:Ja dziś mężusia wysłałam na małe zakupy. A On zamiast ziemniaków (bo przy warzywniaku była za długa kolejka) kupił........ciasteczka także jutro będzie ciekawy obiad: ciasteczka z kotletami polane sosem
hehe dziękuję, też mi się podoba :-) na razie skóra się ładnie rozchodzi i nie ma rozstępów :ico_brawa_01: niech sobie rośnie :-)A brzusio slodziutki,taka pileczka
hehe biedaczek, mój chciał się kiedyś sam obciąć i sobie wyciął placek na czubku głowy :ico_puknij:W ogóle to się uśmiałam z niego na maksa Zgolił sobie baki i wygląda teraz...hmmm...co najmniej dziwnie Jak Go zobaczyłam to prawie posikałam się ze śmiechu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość