imie dla niej na Paulina
- mi sie podoba,moja przyjaciolka to Paulina,ja na nia mowie Paula :ico_brawa_01:
ale fajnie juz 8 miesiąc :ico_brawa_01: ale ten czas leci :ico_brawa_01:
- gratulacje :-D
bo boję się nawet jakichś tabletek na gardło brać - przez ten cukier :ico_placzek: :ico_zly:
- o kurcze :ico_olaboga:
Siara, no i zmarnowany czas i niepotrzebny stres :ico_zly:
- wspolczuje,a tu pewnie jeszcze ludzie w kolejce sie gapia,szukajac sensacji :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
no i stawiam za 31 tc :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Co do szkoły rodzenia to u mnie jest to koszt 200 zł, ale postanowiliśmy zainwestować i się dokształcić :ico_sorki:
- ja osobiscie polecam,my bylismy w Szkole Rodzenia,kosztowala tez 200zl ale miasto Sopot zwracalo nam 100 zl,wystarczylo pokazac zaswiadczenie,ze jest sie zameldowanym :-D
Zajecia fajne,cudow tam nie ma,ale przede wszystkim taka szkola jest dobra dla przyszlego taty,widzi jak inni tatusiowie sie angazuja i juz nie odbiera zajmowania sie dzieckiem,jako cos nie meskiego :ico_oczko: Przebiera sie maluszka lalke,najpierw mamusie,potem tatusiowie,kapiel lalki i porady jak pomoc zonie podczas porodu.Moj maz w Szkole Rodzenia dowiedzial sie,ze kapiel powinna byc czasem tylko taty i dziecka i wzial to do siebie,bo do dzis Andrzejka kapie i zapowiedzial,ze corcie tez bedzie kapal :-D No i stosowal masazyk na porodowce,ktorego nauczyl sie w szkole :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: