ja jak Jedrus maial roczek,siedzialam w domu bez pracy,tez myslalam o rozwodzie,to chyba taki czas,jak siedzimy za dlugo w domu i wydaje nam sie,ze juz zycie nam minelo :ico_olaboga:
iw_rybka, to nie jest tak :-D
po prostu maz zrobil swoje i poszedl a my musimy ze wszystkim borykac sie same a zycie to nie je bajka niestety :ico_sorki:
aniawlkp86, to nie mozecie miec takich glupich mysli :ico_nienie: :ico_nienie:
wszystko przed wami :ico_sorki:
ale mnie kregoslup boli :ico_placzek: :ico_placzek:
a jeszcze mam tyle marchewki do skrojenia :ico_olaboga:
moze ktoras by mi pomogla skroic ? :ico_sorki:
a mnie brzuch nasuwa :ico_olaboga: @ dostałam chyba z nerwów
[ Dodano: 2009-10-15, 16:30 ]
idę się jakoś odstresować :ico_zly: bo wysiadam normalnie , no żeby mnie tak wpienić , to rzadko komu się tak udaje :ico_puknij:
ale juz skonczylam kroic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz w torebeczki i di zamrazalnika :ico_szoking:
moja placze biedulka mowi ze ja brzuszek boli :ico_placzek: :ico_placzek: znowu nie moze sie zalatwic aby do poniedzialku juz pojde do lekarza i bede wiedziala co robic :ico_oczko: moze dam jej czopka przeciw bolowego
Witam sie i ja, jak nie piszecie to nie piszecie, ale jak sie rozkrecicie to pozniej czytania ze ho ho :ico_oczko: A ja jak mi sie nie chce trzec ziemniakow to wrzucam je do sokowirówki, miasz wpada do pojemnika, soczek do szklanki, pozniej wymieszm i mam super szybkie placuszki :ico_oczko: