- no mam tylko nadzieje,ze tak intensywnie sie mezusiem zajmuje,a nie,ze lezy chora :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:no a Leona coś nas zaniedbuje przez weekend?
- ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku :ico_szoking:ojj dziewczyny, jakie szczęście że trafiłam tu kiedyś na to forum

U mnie w grudniu będzie 4 więc podobnie. Wcześniej bywałam na innych forach ale jakoś tu mi atmosfera najbardziej pasowała :ico_oczko: Choć i przez te 4 lata i forum się zmieniło i ludzie na nim. Tylko ja się odczepić nie mogę. Bywały okresy kiedy pisałam rzadko ale przy dłużej nieobecności strasznie mnie zżera ciekawość co u dziewczyn :ico_oczko:ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
No ja też jestem ciekawa tego bo wydaje mi się że się maluch nie przekręcił.cieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka
Trzymam kciuki!!!! :ico_sorki: :ico_oczko:Mam nadzieję że dzisiaj się wyśpię
to raczej mezu intenstywnie kompa okupowal i nie mialam zbytnio jak posiedziec :ico_noniewiem:anusiek napisał/a:
no a Leona coś nas zaniedbuje przez weekend?
- no mam tylko nadzieje,ze tak intensywnie sie mezusiem zajmuje,a nie,ze lezy chora
ja bez forum tez zyc nie umiem :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:anusiek napisał/a:
ojj dziewczyny, jakie szczęście że trafiłam tu kiedyś na to forum
- ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
no i jak maluszek lezy?? bo ja sie zastanawiam jak moj jest ulozony :ico_noniewiem:cieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka
Cieszę się że sie uspokoiło.Ja się staram jak najmniej się ruszać,a czy to pomaga dowiem się jutro na wizycie u gina.No i czeka mnie jeszcze picie glukozy :(::geheimnis, dzieki :ico_sorki: Juz mi lepiej,wystarczy troszke posiedziec na tylku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zgadzam się.Mi od początku lekarze mówią ze dzidzia ma długie nóżki,ale to po mnie będzie miała więc się nie martwię. :ico_nienie::ico_sorki: A wymiary główki są równie indywidualna sprawa jak długość nóg na przykład :ico_oczko:
:ico_szoking: A ja dopiero 1,5 roku.iw_rybka napisał/a:
ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
U mnie w grudniu będzie 4 więc podobnie.
Ja jestem pewna że główka nadal jest u góry....no tak czuję przynajmniej. :ico_noniewiem: Niezłe kopy w pęcherz dostaje.anusiek napisał/a:
cieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka
No ja też jestem ciekawa tego bo wydaje mi się że się maluch nie przekręcił.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość