no ostatnio to tylko by sie z mama bawil :ico_oczko:chcial sie z mama pobawic
ja zmykam do szkoly :ico_oczko:
mi tez sie wydaje, ze moje malenstwo zmienia ciagle pozycje...mój lekarz od usg też twierdzi że jeszcze teraz dzieciaki mogą niezłe koziołki wywijać i całkowicie pozycję zmieniać.
No i dobrze!!!!!!!!!!!!!!! I jak będziecie mogli to faktycznie trzeba to rozdzielić bo co zima będą nerwy :ico_sorki:sluszna mysl,postanowilismy palic narazie tylko u nas w piecu kaflowym,a jak im zimno-to niech przyjda i napala :ico_oczko:
Ja mam identycznie :-Dleona napisał/a:
le tez tak jak u lilo czasami jak sie poloze na boku to czuje jak maluch drepta
też mam tak :ico_haha_01:
Bardzo ładna,gratuluję udanego zakupu. :ico_brawa_01:I przyszła mi dziś karuzelka - jeju ale śliczne są te rzeczy :ico_brawa_01: Faktycznie jak nówka więc się opłacało
No to szalejesz :-D Ja się chwilowo wstrzymalam z zakupami,ale po 30 tyg zaczynam na nowo szaleć.Na razie jesteśmy spłukani po zakupie autka,jego rejestracji,ubezpieczeniu itp.Czekam cierpliwie na moją koleją wypłatę :ico_haha_01: (za ok 3tyg-ostatnia wypłata za staż :ico_placzek: )Średnio raz na tydzień nie mogę się powstrzymać przed jakimś zakupem dla malucha :ico_wstydzioch: Ale może wyjdzie mi to na zdrowie, przynajmniej zakupy rozłożą się w czasie :ico_oczko:
:ico_sorki: :-)lilo, slicznie wygladasz i brzuszek super rosnie
- te kolezanki,ktoremialy chwalily sobie te karuzele.Ja nie mialam,bo dostalismy taka normalna od znajomych i tez sie super sprawdzila,moje dziecko bylo zachwycone i to dluuuugi czas.Jedyny minus,ze trzeba nakrecac czesto :ico_wstydzioch:tak mysle czy te z projektorem sa takie super?? i warte tej ceny?? bo minimum 160zl trzeba zaplacic :ico_noniewiem:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość