- mnie tez biodra bola :ico_olaboga:mnie coraz czesciej po nocy bola biodra :ico_olaboga:
- tak jak u mnie.u mnie chyba z 13kg juz :ico_noniewiem:
A obwod brzusia 107 :ico_szoking:
- tfu,tfu :ico_sorki:tfu, tfu, żeby nie zapeszyć :ico_sorki:
Dzięki dziewczyny :ico_haha_01:geheimnis napisał/a:
Wieści dobre
Super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No jak dla mnie obecna waga 62kg to rekord życiowy,no i do tego się cieszę bo po ostatnich przeżyciach okazało się że miałam 1kg w plecy.Nadrobiłam troszkę w 11dni.Gdybym policzyła,że w tej ciaży schudłam w sumie 2 kg,ale potem to nadrobiłam to mam 11kg do przodu.geheimnis napisał/a:
No i jeszcze muszę się przyznać że od początku ciąży mam 9kg do przodu
No to nie jest jakiś rekord :ico_oczko:
Z wypiciem nie było problemu,zwłaszcza że pielęniarka kazała mi to jednym duszkiem wypić.miałam się tym "nie delektować" (-słowa piguły :-D )no i pocieszylas mnie z ta glukoza :ico_brawa_01: :ico_oczko:
mam nadzieje ze i u mnie nie bedzie problemu z jej wypiciem :ico_oczko:
No to nieźle. :ico_szoking: U mnie tylko 95cm.A obwod brzusia 107 :ico_szoking:
o to dokładnie tak jak u mnie :-D tylko ja mam 15 kg do przodu i ważę już 70!!!!!!! :ico_olaboga:A obwod brzusia 107
:ico_zly: ludzie się niczego nie wstydzą!! okraść kolegę - super!ALE się wściekłam.Ukradli w pracy mojemu mężowi telefon.Miał go tylko 6 miesięcy,taki fajny był Super ma kolegów,nie ma co.Ide se melise walnąć
łoj,to ja faktycznie niewiele przytyłam,ale wszystko idzie w brzuch,a nie w boczki wiec chyba nie mam co narzekać. :ico_noniewiem:iw_rybka napisał/a:
A obwod brzusia 107
o to dokładnie tak jak u mnie :-D tylko ja mam 15 kg do przodu i ważę już 70!!!!!!! :ico_olaboga:
Telefon zginął z miejsca w którym tylko personel medyczny mógł przebywać,więc to pewne że "kolegów" mój mąż w pracy ma do d..y.Co zrobić.geheimnis napisał/a:
ALE się wściekłam.Ukradli w pracy mojemu mężowi telefon.Miał go tylko 6 miesięcy,taki fajny był Super ma kolegów,nie ma co.Ide se melise walnąć
:ico_zly: ludzie się niczego nie wstydzą!! okraść kolegę - super!
Dzięki wielkie.Byle do jutra. :ico_sorki:geheimnis, dobrze że badania Ci wyszły ok, teraz trzymamy kciuki za glukozę :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość