mikusia1, Brzusio pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wiki super go udekorowala :-D
MonikaSko, pewnie nie zapomnieli o tobie tylko pewnie w takim czasie nie mieli do tego glowy, dobrze wiesz jak to jest :-D
Ja nie robilam ani na paciorkowca ani na hbs, nikt tego ode mnie nie wymagal :ico_szoking:
uleczka170, najczesciej jest tak, ze jak sie bierze leki na podtrzymanie to po odstawieniu nic sie nie dzieje a ciaze sie przenosi, ciekawe jak bedzie u ciebie??
A mnie wczoraj wieczorem wziely takie skurcze ze szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: bolaly cholernie!!! Byly czesto bo co 2-3 min ale po nospie przeszly :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Juz zaczelam sie bac jakie beda te pradziwe skoro te tak bolaly :ico_szoking: :ico_szoking:
A dzis kupilam wanienke w ikei :ico_brawa_01:, naklejki na sciany przyklejone. No i przyszedl wozeczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i spiworek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: BOSKIEEEEEEEE
[ Dodano: 2009-10-21, 17:34 ]
matikasia biedny brzusio :ico_placzek: :ico_placzek: nie drap go, wiem ze pewnei swedzi ale jak drapiesz to jeszcze gorzej bedzie!!!