24 paź 2009, 12:34
witam
u mnie leje :ico_zly: :ico_zly: męża od rana do wieczora prawie nie będzie :ico_zly: robi sobie jakąś przyczepkę do samochodu :ico_noniewiem: ja bym wczoraj weszła wieczorkiem na forum,ale nie chciało mi się :ico_wstydzioch: Asia pojechała przed 20 (robiła pazurki-bratowa A jej robiła i była zadowolona :-D ),potem oglądałam Agenta XXL 2 no i rzuciłam się na horror Dom woskowych ciał i tak do 1 w nocy mi zeszło :-D
kati84 super,że w końcu zajrzałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i wszystkiego naj dla Oli :ico_tort:
bigottka jeszcze odechce ci się rodzić :ico_oczko: :ico_oczko:
uleczka170 super makijaże :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Marcia77 złość piękności szkodzi :ico_oczko: :ico_oczko: niestety rzucanie fajek to :ico_olaboga: stres niesamowity :ico_sorki:
Sabcia dziwne,że nie miałaś ktg i w ogóle dlaczego tyle czekają skoro jesteś już po terminie :ico_zly: ja miałam tydzień czasu żeby urodzić po terminie,no właściewie 8 dni,a potem lekarz kazał mi przyjechać do szpitala w poniedziałek,we wtorek wywołali poród i w środę urodziłam,ale to u nas w Polsce,ale jak robią w Anglii to ja nie wiem :ico_sorki: ale nie powinni tyle czekać tym bardziej że dzidzia duża jest :ico_noniewiem: