Malwinka - bardzio wszystkim Dziękuje :ico_buziaczki_big:
Kurcze - nam sie plany pozmieniały cały dzien przygotowań do wyjazdu poszedł się rypać ... :ico_zly: ... za to robię wiosenne porządki :ico_odkurzanie: nadrabiam zaległości w :ico_duzepranko: firanek , myciu okien , :ico_prasowanko: dzis odwiedzę moją babcię ... wczoraj wybrałam się na zakupy z Malwinka i pozwoliła nawet kupić sbie mamie nowe buty ...ogólnie nie marnuję urlopu ...a i jeszcze @ dostałam więc się ciesze że nie męczę się z tym diabelstwem w pracy ... :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-03-27 ]
za to zaplanowałam sobie że o ile pogoda nam pozwoli to w czerwcu - jeszcze przed zakończerniem roku szkolnego jedziemy na tydzień na Węgry ... już mi sie miska cieszy :ico_haha_01: ale jeszcze musze Malwinie sprawy paszportowe załatwić ... no właśnie wiecie może czy do wpisania dziecka do paszportu rosdziców też trzeba bobasowi fotkę zrobić ??? Ktoś mi powiedział że trzeba - i zastanawiam sie jak zrobią zdjęcie malwinie - teraz są taki ewymogi co do tych paszportowych zdjęć ...a wogóle to myślę że jeżeli trzeba będzie zdjęcie do wpisania do paszportu to zrobię jej własny ...