- dlatego postanowilam wziasc :ico_oczko: Dziekuje :ico_sorki:A mówiłam??? :ico_oczko:
A dzisiaj nasz Anusiek zaczela 8 miesiac,bo ona dzien po mnie :-D
Z tej okazji salatka owocowa dla wszystkich :-D Bomba witaminowa :ico_brawa_01:

no ja bym wolała żeby moja mała nie szła w moje ślady bo ja ważyłam 4kg :ico_olaboga: Prędzej mnie rozerwie niż urodzę takiego klocka.ja tez poprosze tak do 3500g :ico_oczko: niech lepiej nie idzie w slady mamy...
tak tak, trzymam kciuki, zeby dalej tak dzielnie sie trzymala :ico_sorki:Dzielna szyjka
Dzielna,oby taka pozostała jeszcze te kilka tygodni. :ico_sorki:geheimnis, super że wszystko OK :ico_brawa_01: Dzielna szyjka :ico_oczko: :ico_brawa_01:
Gratuluję :ico_brawa_01:a ja stawiam :ico_tort: za skonczony 29 tc. :-D
no ja się staram leżeć jak najczęściej,no bo w sumie i tak nie mam nic do roboty.Ty nie masz pewnie za bardzo jak nawet leżeć,bo synek wymaga opieki i Twojego zainteresowania.ja póki co mogę sie obijać.ALE teraz jak nas znajomi zaproszą do siebie,albo będzie ładna pogoda (jakimś cudem) to na pewno z domu wyjdę.Ginka powiedziała że póki co nie mam powodu do zmartwień :ico_brawa_01: Także byleby tak dalej. :ico_sorki:Moja szyjka ostatnio miala 15 mm,a ja bnajmniej nie leze 24 na dobre,bedzie dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
- tak jest :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Także byleby tak dalej. :ico_sorki:

No jak to z dzieckiem :-D Ale przynajmniej się nie nudzisz i czas Ci szybciej płynie :-)Niby sam sie soba zajmuje ale piciu trzeba zrobic,sniadanko zrobic,deserek podac np jabluszko obrac,potem posprzatac,a to siusiu trzeba isc z nim zrobic,a to obiadek i ciagle cos :ico_wstydzioch:
:ico_smiechbig: Ale super fota.niezła ta kąpiel kurczątek :ico_brawa_01: Prawie jak w jacuzzi :ico_oczko:A ja dzis natrafilam na to i nie moglam opanowac smiechu :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
- :-DFascynujące,
- no wlasnie dlatego mnie to tak rozbawilo,siedza wyluzowane jeszcze tylko fajke pod skrzydelko i lampke szampana pod drugie skrzydelko :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:Prawie jak w jacuzzi :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość