Witajcie
unas powoli chorobska zanika i mam nadzieje ze tak szybko niewroci :ico_sorki:
Wiki juz w poniedzialek do szkoly bo byli wczoraj z moim B w przychodni na kontroli i pediatra pwoiedziala ze moze juz pojsc
takze Wiki sie cieszy :-D :-D
maz ma zapalenie obustronne oskrzeli i przenioslo mu sie to na jakies oskrzeliki w plucach czy cos takiego :ico_olaboga: takze tez niezbyt fajnie
kazala mu przestac palic :ico_oczko:
ale jak to moj maz powiedzial ze nieprzestanie i tyle
niemam juz sily go namawiac na rzucenie
no ja zju tez powolutku wracam do zdrowka takjze jest dobrze :ico_oczko:
powiem wam szczerze ze ja juz przestalam myslec kiedy moje dziecko wyjdzie na swiat
bo co jakis skurcz to ja juz mysle ze to juz i se mysle ze im wiecej o tym mysle to jakos tak to moje dziecko bardzije chce zostac w tym brzuszku
i wiem ze bedzie po terminie napewno bo nic sie teraz nieedzieje cisza is pokoj
no trudno nic na sile
a tym ze chcialabym juz urodzic to tylko chodze i sie ostatnio wkurzalam ze kiedy i kiedy
a nic mi z tego nieprzyjdzie
a co do sasiadek i znajomych ktore na ulicy spotykaja i pytaja kiedy?i ze jeszcze chodze :ico_ciezarowka: to chyba jacys walnieci skoro widza ze chodze z brzuszkiem to wiadomo ze nieurodzilam
a maz jak chodzi na zakupy atkie ciezsze to babka codzien go pyta czy juz sie urodzilo :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: muwi ze juz go to tak wkurza ze :ico_zly: :ico_zly:
chorzy ludzie
nie my bedziemy chodzic jak slonice jeszcze przez rok :-D :-D
ja musze isc w poniedzialek do gina jesli nieurodze a napewno nie po zaswiadczenie ze mialam termin porodu wyznaczony na 01.11 bo do maciezynskiego potrzebuje zeby mi juz naliczali bo niedostane juz niestety L-4 takze bede jzu miec maciezynski :ico_placzek:
szkoda bo powinno byc jak sie dzidzia urodzi
a moj gin niechce mi juz dac L-4 i bylam z Zusie i sie pytalam i oni ze musze miec takie zaswiadczenie od gina
no to w poniedzielek musze isc do niego a moj maz \mowi ze niech mi lekarz sprawdzi czy mma tam rozwarcie czy nie a przeciez tego niezrobi zkoro do tej pory nierobil a po drugie niemam umowionej wizyty :ico_zly:
takze pewnie niezrobi i tak bede chodzic w niewiedzy :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Kilolek :ico_olaboga: :ico_olaboga: wspolczuje ci naprawde a moze mialas wczesniej zle wyliczony pomiar głowki :ico_noniewiem:
mam nadzieje ze dowiesz sie co dalje czy naturalnie czy cesarka cie czeka
siunia, fajnie ze twoj maz dostanie te dwa tygodnie wolnego i to jeszcze platnego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a co do skurczy to ja z Wiki tez ich niemialam tak jak teraz zadnych przepowiadajacych a teraz jakies tam mam
no modle sie tylko zebym sie niemeczyla tak jak z wiki 16h
moze teraz bedzie krocej :ico_oczko:
chłodzi się ciasto na skubańca, czy pleśniaka
oj mniam mniam pychotka tez bym zjadla jakiegos ciasta :ico_oczko: :ico_oczko:
a my w niedziele jedziemy na grob do tescia i moj B niechce zebym pojechala a ja bym pojechala bo chociaz troche sobie pochodze a on ze sie boi ze jeszcze zaczne tam rodzic heheh :-D
fajne miejsce tymbardzij ze termin na 01.11 :ico_oczko:
no zoabczymy jeszcze
MonikaSko, oj tez bym sobie zjadal taka kielbaske a najlepiej z cebulka na patelni usmazona
mnia mniam pychotka chyba sie skusze hehe
nerowercia, widze ze ty sie niecierpliwisz
ale mysle ze im bardzij o tym myslimy tym dluzej to trwa :ico_noniewiem:
no ciekwe co tam u
Pauliny czy juz jest po??
ide sie troszke polozyc bo jestem jakas taka niewyspana :ico_spanko:
[ Dodano: 2009-10-30, 12:10 ]
Paulina moje ogromniaste gratulacje!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_dziecko: :ico_dziecko: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
super to juz druga z nas hehe
teraz kolej na ...
chyba
Matikasia co ??