ja też taką kupiłam i do tego parowa z pojemniczkiem na wodę...firmy revlon kosztowała ok. 150 zł jestem z niej zadowolona :-DA ja kupiłam nie dawno. Całkiem ciekawa :-) Z funkcją jonizującą. Dobra sprawa, na prawdę. Polecam.

a Ty nie masz wygenerować jak największych wizyt w salonie Denique? Już chociaż nick byś dała inny bo mało wiarygodnie brzmi ta reklama.Dobry fryzjer powie ci na pewno więcej niż pracownik marketu, który ma wygenerować jak największą sprzedaż :] Spróbuj u Denique

Gosia i tu kochana popieram cie Ja tez pracuje jako fryzjer-stylista i nie powiedzialam konktretnie do jakiego salonu i gdzie zapraszam.Tu mialysmy dac swoje porady jako doswiadczone lub mniej doswiadczone osby a nie reklamowac swoje salony :ico_oczko: zeby sie dowiedziec dalam swoja opinie o roznorodnych sprzetach taka moja opinia i tak jak ty napisalas tania moze byc ale nie zapominajac o pielegnacji wloskow i zeby starac sie ich uzywac naprawde okazjonalnie zreszta wszystkich tego typu sprzetow jak lokowki termo loki itp bo co gorace to szkodliwe i tyle :ico_oczko:a Ty nie masz wygenerować jak największych wizyt w salonie Denique? Już chociaż nick byś dała inny bo mało wiarygodnie brzmi ta reklama.
A co do polecenia prostownicy to ja mam remingtona kosztowała poniżej 100zł może być. Ale jeśli chcesz wydać do 200zł to polecam Ga.ma to jest prostownica bardzo porządna gorąco polecam :ico_sorki: moja siostra ma.
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość