bajka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Przedłużanie i zagęszczanie włosów

17 cze 2008, 17:29

Czy któraś z Was przedłużała sobie włosy ,jak tak to jaką metoda i czy była zadowolona z efektu? Mnie od paru dni kusi na tego typu zabieg, by na wakacje zafundowac sobie troszke dłuzsze i gęściejsze włosy. Juz troche się obeznałam w technikach. Ale troche sie boję , myśle o metodzie Micro ring( nawet nie drogo i podobno nie niszczy włosow),prosze , niech któras mi doradzi...Spełnło by sie moje marzenie ...:)

BeataW
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2009, 16:31

Podciągam temat
Kusi mnie przedłużenie włosów, moje są cienkie, rzadkie,koszmar :ico_noniewiem:

Znalazłam w Krakowie studio,w którym za 1000 zł przedłużaja włosy.
taka jest oferta:
przedłużanie włosami europejskimi - prawdziwe włosy europejskie!!!Nie mylić z włosami o strukturze europejskiej!

Włosy pozyskiwane od Greczynek i Turczynek.

Okres użytkowania-bezterminowy, cena : 1.000 zł. ( dl. 50 cm).
Pełne przedłużenie z zagęszczeniem.
wypytałam już o szczegóły, włosy takie można nosić przez 1-2 lata, co 3 m-ce chodzi się do salonu na podciąganie (cokolwiek to znaczy :ico_noniewiem: ). Oczywiście włosy takie muszą być odpowiednio pielęgnowane.

Co o tym myślicie?
Próbowała któraś takiegoo zabiegu? Albo słyszałyscie coś o tym? Jakie są wady/zalety?

Piszcie,doradźcie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Złośnica987
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

11 lis 2009, 17:42

Ja niedługo będę przedłużała włoski w swoim salonie metodą LASEROWĄ,nawet ostatnio reprezentantka firmy z austrii byla u mnie na szkoleniu i zaprezentowala na mnie pare pasemek tą metoda. Wogóle nie czuję że je mam i super sie noszą. Farbowałam,prostuje i jest ok. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tagalog
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

11 lis 2009, 17:53

To fajnie, że jest taka możliwość, aby przedłużyć lub zagęścić włosy. Mam wrażenie, że niezależnie od metody czułabym, że wszyscy wkoło wiedzą, że to nie są moje prawdziwe...

BeataW
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 21:13

Złośnica987, a jaki jest koszt takiego przedłużania? I na jak dugo przedłuża się włosy?
. Mam wrażenie, że niezależnie od metody czułabym, że wszyscy wkoło wiedzą, że to nie są moje prawdziwe...
mnie by to akurat nie przeszkadzało :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Złośnica987
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

12 lis 2009, 22:41

A więc Kochane,tą metoda przedłuża się (te włoski które ja będę miała) na 8 miesięcy,takie zwykłe trzeba dość często podciągać bo się kołtunią i plączą z naszymi naturalnymi włoskami,a te są tak przymocowane ze nie ma siły na jakikolwiek nieplanowany splot :ico_oczko: Firma którą bede miala gwarantuje mi ze moge po ośmiu miesiącach ściągnąć te wloski i odeslać do Austrii do laboratorium. Tam są odżywiane i mineralizowane poczym odsyłane do właścicielki i można je spowrotem założyć za znacznie mniejszą kwote i cieszyć sie pięknym wyglądem przez kolejne 8 miesięcy..Za miesiąc sama sobie przedłużę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: już doczekać się nie mogę:) A koszt to niestety najmniejsza przyjemność....dokładnie jeszcze nie wiem ile będzie to kosztowało ale na start około od2000-3000tys.Jednak jak ktoś planuje takie upiększenie,to gwarantuję że ta metoda bedzie niezawodna,a firma z którą współpracę niedługo zacznę,stanie się prawdziwą przyjaciółką kazdej kobiety :ico_brawa_01: :-) :-D :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-11-12, 21:46 ]
Ale oczywiscie cena rowniez zalezy od grubosci pasma,jak duzo ich chcemy lub potrzebujemy :ico_oczko: i od dlugosci wlosków.

BeataW
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 11:32

Złośnica987, brzmi kusząco,tylko troszkę cena odstrasza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
niki
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

13 lis 2009, 11:39

No nie wiem czy to jest świetny pomysł. Jasne jeżeli ktoś nie widzi już żadnego innego wyjścia. Ale według mnie lepiej jest naturalnie zagęścić włosy przez częste podcinanie i odżywianie włosów. To daje efekty choć trzeba dłużej na nie poczekać.

BeataW
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 11:42

To daje efekty choć trzeba dłużej na nie poczekać
u mnie akurat nie daje, od kilku lat regularnie co 2 m-ce podcinam u fryzjerki włosy, nawet proszę o takie dobieranie fryzury,żeby optycznie zwiększyła sie objętość. Na odżywki,szampony też nie załuję kasy i dalej mam piórka,cienkie,rzadkie i nie podatne na jakiegolwiek układanie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Złośnica987
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

13 lis 2009, 23:07

POLECAM FIRME KEMON. PIĘKNE ZAPACHY I SUPER EFEKTY. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”