oto na razie efekt pracy w pokoiku Ulci

jeszcze sufit został, no i kubuś puchatek obok pszczółek jak zdążymy
pozdrawiam

hehe spokojnie mnie dogonisz :ico_oczko: mam jeszcze dwa worki ubrań :ico_olaboga:mialysmy razem prac i prasowac ale przez moj wyjazd jestes do przodu Dogonie cie w tym tygodniu
uhhh litości, mogłoby odpuścić na koniec :ico_sorki:Do mnie wrocily wymioty i nawiedza zgaga,a buuu
:ico_sorki: o rany! trzymaj się Rybka!Dziewczyny mam skurcze co 20 minut,poki co 3,te Braxtony sa coraz bardziej bolesne

no to kiepsko ze cie nie uprzedziliw nocy też nie spałam, było mi zimno i pojawił się katar :ico_placzek:
ale one chyba nie powinny byc regularneDziewczyny mam skurcze co 20 minut,poki co 3,te Braxtony sa coraz bardziej bolesne :ico_zly:
to nie za fajnie, ja na poczatku ciazy sie meczylam z 1 zębema mi sie zab zlamal :ico_placzek: wlasciwie pol zeba mi odpadlo,na szczescie z tylu ale mam nerw na wierzchu i boli :ico_placzek: musze sie do dentystki zarejestrowac i jak najszybciej to zalatac :ico_olaboga:
i teraz mam spokój u mnie dziwne zgage ostatni raz mialam w szpitalu :ico_sorki:iw-rybka ja tez mam zgage-wczoraj myslalam ze umre-obiad jadlam ponmad godzine bo po kazdym kesie wszystko mi sie cofalo i palilo przelyk :ico_placzek:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość