09 lis 2009, 23:30
witajcie
aleście się rozpisały :ico_brawa_01:
ja nadal w dwupaku, a to mi Ulcia robi niespodziankę i już codziennie myślę, że może dziś, a tu kicha, najgorsze, że dziś ostatni dzień mój lekarz na dyżurze, a jutro wyjeżdża i go nie będzie :(
tak sobie myślałam ostatnio, że Wiki urodziła się w niedzielę, Tadzik w poniedziałek, to Uli wypada wtorek (oby tylko nie było więcej dzieci, bo jeszcze 4 dni tygodnia nie obstawione, hihi)
co do ciągłego chodzenia do ubikacji, to jak dzidzia się wstawia w kanał rodny to niestety uciska na pęcherzyk i stąd te niedogodności dla nas
ja to się czasem zastanawiam czy nie zamieszkać w toalecie na stałe, a jak idę gdzieś do sklepu, to od razu rozglądam się za łazienką, hihi
oj takie uroki
anusiek będziesz zadowolona z x-landera, ja miałam go przy Wiki, super wygodny i duży dla dziecka (i też miałam niebieski, ale dlatego że lubię ten kolor, a poza tym jest neutralny dla każdego dziecka)
dziecko 4600g :ico_szoking: oj chyba lekarz był niespełna rozumu, że kazał kobiecie rodzić naturalnie, od razu cesarka wskazana
inia no super położna, moja to nawet nie wie, że w ciąży jestem, hihi, ale się kobietka zdziwi
pruedence nie będzie tak źle z porodem, zobaczysz, za drugim razem idzie zdecydowanie szybciej, no i dokładnie wiesz o co chodzi, nic cię nie zaskakuje
dorotaczekolada ja też panicznie boję się igły i u dentysty robię wszystko na żywca
a z babci to niezły numerek
dobra zmykam, bo jakby to miało być dziś w nocy, to wypadałoby troszkę pospać
no i kopniaczki od Ulci dla Was
Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, 00:19 przez
barbapuppa, łącznie zmieniany 1 raz.