co tam kochane jak moja wam wieczorek? ja sprzatam wlasnie pranie kolejne wlaczylam , poskladalam wyprane do prasowania , zebralam zabawki , strlam kurze i teraz ide zmiesc podloge bo Kubus orzeszki rozsypal , gotuje fasolke i pachnie w calym domku myyy Lukasz wyprowadza sie z biura przenosi swoje rzeczy do komorki , i tak wieczorem mamy jeszcze goscia wiec chce by lsnilo do tego czasu ale nie wiem czy mi sie uda bo sporo do zrobienia jest
madzia0609, coś za krótki ten numer, za mało cyfr! wisnia3006, niewielkie ilości białka mogą pojawić się w moczu w czasie wysokiej gorączki, pod wpływem nadmiernego wysiłku fizycznego lub przemarznięcia. <- tak pisze fachowa strona medyczna. ot co.
my też jesteśmy właśnie po szybkiej wizycie gości i teraz kąpiel, smarowanko Ziajką i do łożeczka może się trochę potulić. :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2009-11-14, 22:04 ] wisnia3006, nie martw się, ja miałam ketony w moczu norma jest do 5 a ja miałam 150 tez bardzo się bałam. a jak masz tak maleńką ilość lekarz ci wszystko wytłumaczy da może lek i będzie ok
Witam w niedzielny poranek :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:
ja sie wyspalam a moj maz nadal spi wczoraj zaczal wykac tabex i w ogole nie mogl zasnac. Ale jestem z niego dumna juz tydzien nie pali. Zobaczymy co dalej.
Dobrze ze dzis obiadu nie trzeba robic. bo jedziemy do mamy.
wisnia3006, a ja zostałam brutalnie obudzona przez Jacka :ico_placzek: a co do brzuszka to mój Kubuś jest większy niż powinien być to raz a dwa mam dużo wód płodowych dlatego takie z nas grubaski:] :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kratka, muszę Ci powiedzieć że większość moich znajomych ma pod serduchem chłopców jak byłam w szpitalu to też sami chłopacy, tu na forum dziewczynki też mają mieć chłopców ... hmm... może rok 2010 będzie męskim rokiem?? :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-11-15, 08:42 ] madzia0609, nasi znajomi tez rodza chlopcow i dlatego mojemu mezowy marzy sie coreczka aby kazdy zazdroscil ale zobaczymy w czwarek
a co do tego badania to jeszcze raz je powtorze