cześć Dziewczynki,
Weekend minął mi spokojnie. Odwiedziny znajomych, rodziców i obecność męża sprawiła że nie stresowałam się badaniem echa serca synka.
Dziś udało mi się skonsultować z moją ginekolog. Mam dwie wizyty, jedną w czwartek w ramach ubezpieczenia, drugą jutro umówiłam prywatnie. Mam odbyć dwie dla potwierdzenia wyniku. Bardzo się boję tej jutrzejszej wizyty. tak bardzo bym chciała żeby było dobrze z moim małym serduszkiem.
Wizyta o 13 ale potem od razu na wizytę do mojej ginekolog, dlatego odezwę się później.
Dzięki za dobre myśli, oby i mi się udzieliły.
Teraz poczytam co tam u Was przez weekend.
[ Dodano: 2009-11-16, 10:15 ]
geheimnis ale Ty się masz bidulko z tymi zębami :ico_olaboga: współczuje ale silna z Ciebie kobitka! Mnie aż boli jak czytam :ico_chory:
Lilo widzę że urodzinki :ico_prezent: życzę Ci wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń cudownie lekkiego porodu i ślicznego zdrowego bobasa.
I brawa za 8 miesiąc :ico_brawa_01:
A i stawiam za 33 tydzień
gratulacje :ico_brawa_01:
Boże jeszcze troszkę i zobaczymy nasze maleństwa
no właśnie, ja całą ciąże miałam bez problemów. Czytałam na forum co u kogo się dzieje i było mi przykro z powodu tych wszystkich leżących, złego samopoczucia i krótkich szyjek. A teraz pod koniec prawie taka niemiła niespodzianka :ico_placzek: boję się dziewczyny jak nie wiem co o moje maleńkie serduszko :ico_placzek: nich będzie zdrowe i silne...
jakbym mogła oddałabym swoje, choć chyba już to zrobiłam.