Witajcie
niedawno wrocilismy od gina
no i okazalo sie ze mam zapchana piers :ico_placzek:
po tym nawale takze zapisal antybiotyk Augumentin ale nma szczescie moge nadal karmic :ico_sorki: :-D :ico_brawa_01:
takze mam nadzieje ze to pomoze
sama stwierdzil ze przy duzych piersiach sa czesciej problemy a szczegolnie jak mala niesciagnie ze wszystkich kanalikow
takze zobaczymy
no i pytalam czy ma tak piec i bolec piers to mowi ze to norma bo gospodarka kobiety musi dojsc do siebie i ze to jeszcze hormony
takze poki co wiem ze to norma
oby tylko malutka zaczela dobrze ssac z cycuszka :ico_sorki: :ico_sorki:
juz z jedenj je dobrze jeszcze tylko z tej jednej i bedzie oki
niepodadje sie szczegolnie jak patrze na moja kluseczke :-D :-D
dzwonilam dzis do pediatry i w srode mam zadzwonic i moze wczwartek pojde z nia na wazenie i sprawdzimy czy dobrze przybiera
no i przepisze mi wit D
siunia ja juz myslalam ze tu bedzie kolejan rozpakowana i dowiemy sie ze juz urodzilas a twoja Mia niechce chyba wychodzic dobrze jej w brzuszku :-D :-D :-D
wogle dziewczyny dziekuej bardzo za rady i pocieszenie wsparcie w takim trudnym dla mnie okresie jest bardzo wazne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jeszcze raz dziekuje :ico_oczko: :ico_oczko:
a co do czkawki to moja tez ja ma po karmieniu szczegolnie jak nieodbije albo za szybko je i łapczywie twedy powietrze sie dostaje do brzuszka
czasem odbije a czasem nie i wtedy uleje
a co do czkawki ze jest dziecku zimno to tez tak slyszalam ale to chyba chodzi ze jak stopki ma gole :ico_oczko:
bylsimy dzis z Zuzia na pierwszym spacerku :ico_oczko: spala jak suselek i poszlismy po Wiki do szkoly
byla taka szczxesliwa ze mogla powozic siostrzyczke
a jaka dumna :-D :-D :-D
Byliśmy dzisiaj na kontroli w szpitalu i maly przez tydzien przybrał 200g!!!! Na samym cycu!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wow super dla Michasia no i masz resciwy pokarm super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja niewiem ile schodlam :ico_placzek: a obraczke nosze caly czas nawet przy porodzie mialam takze oki
no zobaczymy
nawet niemam wagi zeby sie zwazyc :ico_wstydzioch:
Dziś się ważyłam rano i jestem 13,2 kg
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super bedzie coraz lepiej
wlasnie trzymam malutka bo po karmieniu u mamusi na raczkach musi plezec hehe
a zaraz ide zjesc obiadek bo glodna jestem