17 lis 2009, 16:02
Hej
Widze,ze sie watek troche ruszyl... :ico_brawa_01:
Ja od niedzieli znowu pracuje (ciezko bylo wrocic po urlopie)...Troche malo roboty jest i niekiedy nudzi mi sie w pracy, ale byle do wolnego! - czyli jeszcze 2 noce :ico_oczko:
U nas chorobsko przyszlo po powrocie z Polski ale (odpukac!) chyba juz przeszlo :ico_noniewiem:
Widze,ze szykujecie sie na Sylwestra :-) Fajnie Wam. My pewnie kolejnego spedzimy w domu - a w sumie to taka nasza rocznica i troche smutno,ze nie da sie nigdzie wyjsc (juz 3 rok z rzedu)...No ale coz, tutaj w Anglii nie ma na kogo liczyc, zeby zostal z dzieciakami.
edulitka -> wyniki na pewno sa w porzadku. Wydaje mi sie,ze jakby bylo cos nie tak, to od razu by Cie powiadomili...
chloee -> co do grypy - to ja tez mam obawy, ale coz mozna zrobic :ico_noniewiem: Przed taka choroba nie bardzo jest sie jak ustrzec. Miejmy nadzieje,ze jesli ja zlapiemy, to przejdziemy lagodna forme :ico_oczko:
mery -> mam nadzieje,ze znajdziesz wlasciwa kreacje :ico_haha_01: no i prace tez :ico_oczko:
aaneta -> widze,ze i w Polsce problem teraz ze znalezieniem pracy...u nas tez, wiec u mnie ciezko ze zmiana :ico_noniewiem:
mazia -> widze,ze Wy tez sobie postanowiliscie zrobic taki sam prezent co my...ja troche poszukalam, maz potem jeszcze tez i pod wplywem impulsu juz raczej zamowilismy sobie Canona 500d. Teraz czekam na dostawe i juz nie moge sie doczekac,zeby wyprobowac :-D