No właśnie dostałam tego samego smsa od Rybci.Mam nadzieję ze szybko jej przejdzie i niedługo wróci z maluszkiem w brzuchu do domu. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymam kciuki.DOSTALAM SMS OD IW RYBKI:

Trzymamy mocno kciuki i wierzę głęboko ze pomogą :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:iw_rybka, kurcze wytrzymaj jeszcze troszkę, kochana.
Dzięki,a już myślałam ze po wczorajszej wizycie się uspokoi a tu lipa totalna.Nie mam już sił,zwłaszcza że jak jest bardzo źle nie łykam żadnych tabletem przeciwbólowych.Że też musiało mnie to właśnie teraz spotkać.Nie mogło po porodzie,albo przed ciążą? :ico_olaboga: No mam nadzieję ze lekarstwo zacznie działać i się to dziadostwo uspokoi jeszcze.Może jutro będzie już lepiej.Żyję nadzieją.... :ico_sorki:geheimnis, matko współczuję tych problemów z zębami, wycierpisz się :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Matko jedyna,mdłości w 8 miesiącu ciaży :ico_olaboga: Współczuję,ale ja chyba i tak bym wolała to niż ten ból zęba od 2 tygodni prawie.Ja od 3 dni haftuję z rana i znowu mam mdłości większość dnia no ale wolę to niż ból zęba :ico_chory:
Ząb jest teraz martwy,bo był zatruwany.Ale jak go dentysta zaczynał robić 2 tyg temu to był żywy i dlatego tak mnie wszystko bolało.Czułam każdy ruch wiertla,dłubaka i inne takie.Dlatego o niego lekarz walczy.Teraz to jest kwestia pozbycia się stanu zapalnego z kości i dziąseł.Mam nadzieję ze to w koncu przejdzie,bo ja na prawdę mam już dość.Ile można się męczyć. :ico_zly:geheimnis, :ico_chory: ale sie nameczysz
a pisalas ze to jest martwy zab to nie lepiej byloby go wyrwac??
to 6. tak??
ja bym chyba sie tak nie meczyla :ico_noniewiem:
Również życzę miłego dzionka :-Dmilego dnia :ico_oczko:
Trzymamy cały czas!!!!!!! :ico_sorki:Poproszę o jeszcze 1 grudnia (wtedy kolejne echo)
No wiesz - piszą że zdarzają się wyjątki i kobiety mają mdłości i wymiotują do końca ciąży i to właśnie ja jestem ta wyjątkowa :-D :ico_noniewiem:Matko jedyna,mdłości w 8 miesiącu ciaży
Pewnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:ja chyba i tak bym wolała to niż ten ból zęba od 2 tygodni prawie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość