hej dziewczyny ja dzisiaj czuje sie okropnie mdłosci na maxa ledwo co sie powstrzymuje zeby nie zwymiotowac... nospe brałam juz bo brzuch mnie boli.. dobrze ze dzisiaj do ginka ide :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Karolina z babcia na rehabilitacjach po reha maja jeszcze dogoterapie a ja mam w tym czasie poprasowac zrobic zupe pranie nastawic i naczynia pozmywac ale cienko to widze bo brzuch mnie boli i jakos nie mam ochoty sie ruszac z fotela... :ico_noniewiem:
julie_377, bardzo mi przykro ze ty tez stracilas dzidzie... :ico_noniewiem: widze ze nasze grono sie zmniejsza... oby na tym poprzestało... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: trzymamy kciuki za Ciebie i za Age zebyscie razem wrocily do nas z super nowiną i zebyscie tez doczekaly sie swoich upragnionych maluszkow :ico_sorki: jestesmy z Tobą! gdybys jednak zmieniła zdanie zawsze jestes u nas mile widziana.
zapalam światełko dla twojego aniołka (*) :ico_placzek:
[ Dodano: 2009-11-18, 09:35 ]
no i zostało nas tylko 5.. a
mara bacha tez cos sie nie odzywa... wiec w zasadzie w cztery tu piszemy.. oby grono juz sie nie zmniejszyło... tak sie zastanawiam czy by nie pomyśleć o połaczeniu watku albo z lipcówkami jak zaczną zakladac watek albo dołączyc teraz do kwietniowo - majowych??? co myślicie? oczywiscie to sa tylko takie moje przemyslenia nic nie chce narzucac..
[ Dodano: 2009-11-18, 09:36 ]
Wczoraj powiedziałam o ciąży mojej najlepszej koleżance (ona ma 5 latkę i pół roczną córcię) . A ona mi na to: "coś ty najlepszego narobiła???!!!" :ico_szoking:
hehe, a jaka była zdziwiona, że kluska była planowana :ico_haha_01:
ale zareagowala.. "miła" jest.... :ico_oczko: chyba nie chcialabym usłyszec takiej reakcji od swojej przyjaciołki....
[ Dodano: 2009-11-18, 09:38 ]
mmarta, a mnie się marzy dwójka dzieciaków
mnie tez dwojka.. nigdy nie myslalam zeby miec wieceja albo mniej.. zawsze jakos dwoje to tak mi sie wydawało ani za duzo ani za malo... :-)